Een mannenspa met bourbon!?

CREDITS: four seasons

Wist je dat er ook een mannenspa bestaat? Een wellnesscentrum voor mannen, kan je het je voorstellen? Het stressgehalte van de mens wordt steeds groter anno 2016. Vrouwen vind je dan even onder de zonnebank of in een nagelstudio. Lekker roddelen en kletsen onderling. Mannen gaan liever drinken. Gelukkig heeft Four Seksons Vail  daar iets op bedacht. Een mannenspa met een wel heel uniek hoofdingrediënt, namelijk bourbon! En je hoeft niet bang te zijn dat iedereen in z’n blote leuter rondloopt, want alles is gewoon bedekt.

mannenspa

What about the men

Vrouwen zijn dol op chocolade, ook om zich mee in te smeren. Bij Four Seasons dachten ze, ‘what about the men?’. Als er een chique drankje bestaat die zowel stijlvol als bruikbaar is voor wellness, dan is het natuurlijk whisky. Zo ontstond bij deze een echte mannenspa. Volledig gewijd aan de stijlvolle man. Dat is al te zien aan het interieur met de elegante kleuren, die veel warmte uitstralen. Zo bestaan de meubels veelal uit mahonie hout en leder.

mannenspa

Mannenspa

In totaal zijn er drie behandelingen waar je uit kunt kiezen. Als eerst is er de ‘From Boots to Booze Men’s Pedicure’. Hierbij zul je eerst je tong masseren met een glaasje Kentucky Whisky, waarna je een ‘Bourbon Bubbler Scrub’ krijgt. Deze zal al je dode huidcellen wegschrappen en geven een warm tintelig gevoel over je huid en spieren. Gevolgd door een massage van hete stenen en een afsluiting met een warm voetbad en geheel verzorgde nagels.
Er kan ook gekozen worden voor ‘Bourbon Cowboy’ waarbij spieren en ledematen de nodige TLC door hun lichaam gestoomd worden in deze full-body behandeling, voor mannen. Dampende handdoeken van nectarmelk glijden over armen en benen, gevolgd door de Bourbon Bubbler Scrub. Laat het je allemaal bezinken in een warm bad met Bourbon van het huis. Laat het tot je komen met een verfrissende Agave Nectar massage.
Tot slot kun je kiezen voor de simpele ‘Men’s Cut and a Cold One’. De mannenkaper in de vijfsterren mannenspa. Trim je snor, laat je baard scheren of krijg een hoofdhuid massage van Marokkaanse olie. Gewoon de haartjes laten knippen kan ook nog altijd. Dit kost wat, maar dan mag je wel kiezen uit verschillende drankjes. Zoals een ambachtelijk biertje, een Mountain Whiskey van 10 jaar oud of een spirit Bourbon.

Hoe maak je iets vrouwelijks leuk voor mannen? Door whisky toe te voegen. Maar wij twijfelen nog. Wat moet je met glanzende nagels? Whisky kan je ook in een bar drinken. Worden de massages door mooie dames gegeven? Dan is het een ander verhaal!

mannenspa 5

mannenspa 2

mannenspa 3

mannenspa 4

Hey! Een chick. Boeken!

Total
0
Share