Je kan nu legaal auto’s slopen in Amsterdam

Waar ga je als man zijnde naartoe om je anger management onder controle te krijgen? Met je huis, vriendin of inboedel smijten werkt niet. Dit is wat je wel kan doen; auto’s aan garde slaan. Dit walhalla voor mannen vindt plaats in de buurt van Amsterdam. Je kan alles kort en klein meppen met honkbalknuppels, sloophamers of breekijzers.

Therapeuten hoeven er niet aan te pas te komen. Ideaal tijdens een herenweekend en een goede vervanger voor de relatietherapie waar je vriendin misschien al weken om zit te zeuren. Geen woorden maar daden, toch?

Ideale anger management: auto’s kort en klein slaan

Bij CarSmash kan het nu allemaal. Dit gebeuren vindt plaats bij een autosloperij in de buurt van Amsterdam. Je mag hier auto’s bewerken die er nog goed uitzien, maar wel defect zijn. Deze auto’s stond al een tripje naar de shredder te wachten, maar op deze manier zijn ze toch nog nuttig. Een beetje in GTA-style radicaal doen, maar dan wel legaal.

anger management bij carsmash

Safety first

Natuurlijk is het de bedoeling dat de auto gesloopt wordt en niet de oogkas van je beste maat, door een verkeerde swing. Daarom is er een professionele instructeur aanwezig die zich bezig houdt met de begeleiding van dit nieuwe buitenspelen. Natuurlijk is er beschermende kleding, handschoenen en een veiligheidsbril aanwezig.

Het kapot rammen van auto’s is een leuk alternatief voor bijvoorbeeld karten, paintballen of illegaal dingen slopen in je buurt. Je kan hier met acht personen naartoe en een prima activiteit tijdens een vriendenweekend. De dames mogen uiteraard ook een poging wagen. Wel op een veilige afstand bekijken en geheel op eigen risico.

anger management met carsmash - 2

Total
0
Share