Deze Bulgaarse straatartiest brengt gebroken objecten tot leven

De straatkunstenaar Vanyu Krastev maakt streetart op een zeer minimalistische manier. In tegenstelling tot kunstenaars die grote objecten aanpakken of muren en straten beschilderen, gebruikt deze Bulgaarse kunstenaar juist kleine en onverwachtse straatobjecten. Hij maakt gebruik van eyebombing om de voorwerpen tot leven te brengen. De straatartiest doet dit door bewegende ogen op te plakken en dat geeft een grappig gezicht.

straatartiest-10

Eyebombing

De straatkunstenaar voegt de googly eyes toe aan gebroken en verouderde objecten. Zijn doel is om voorbijgangers aan het lachen te maken. Dit doet hij op verschillende plekken in de wereld. Er zijn zelfs googly eyes gespot in Utrecht! De meest saaie en verdrietige voorwerpen kunnen alsnog een grappige vorm krijgen dankzij eyebombing en natuurlijk een beetje van je fantasie.

straatartiest-1 straatartiest-2 straatartiest-3 straatartiest-4 straatartiest-6 straatartiest-7 straatartiest-8 straatartiest-9 straatartiest-11 straatartiest-12 straatartiest-13 straatartiest-14 straatartiest-15 straatartiest-16 straatartiest-17 straatartiest-18

Total
8
Share