Dit bedrijf maakt jouw perfecte vakantiefoto’s voor Insta

Als we op vakantie zijn, laten we dat héél graag aan anderen zien. Zeker in de zomerperiode stromen kanalen als Facebook en Instagram over van de vrolijke vakantiekiekjes. Deze lijken heel spontaan, maar we weten allemaal hoe lang we daar mee bezig zijn geweest. Vergeten we daardoor niet een beetje te genieten van het moment zelf?

Reisorganisatie El Camino biedt een oplossing. Een volledig verzorgde reis, ínclusief een fotograaf die de meest Instagram-waardige plaatjes van jou schiet. Ook heel fijn voor alle mannen die op iedere straathoek tientallen foto’s van hun poserende meisje moeten maken.

Be a traveller, not a tourist

El Camino is een reisorganisatie die naar eigen zeggen unieke, authentieke reiservaringen aanbied. Bij hen geen tourbus langs de belangrijkste toeristische trekpleisters, maar een reis waarbij je kan proeven van het echte leven daar. Dit doet de touroperator door locals in te zetten, want zij weten als geen ander waar je moet zijn. Zij brengen je naar de mooiste verstopte plekjes, lekkerste restaurantjes en kunnen je alles vertellen over het land en de cultuur. Kortom, El Camino levert alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

el-camino1
Foto: El Camino

Kant en klare vakantiekiekjes

Daar bovenop biedt het bedrijf nog een toffe extra aan. Reis je met El Camino, dan gaat er een fotograaf met je mee. Hij zorgt voor de perfecte plaatjes voor Insta, zodat jij je daar niet meer druk over hoeft te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van al het moois daar. De foto’s krijg je iedere ochtend binnen. Vervolgens is het een kwestie van even uploaden en de likes stromen vanzelf binnen.

Momenteel levert El Camino volledig verzorgde reizen naar Colombia, Cuba, Nicaragua en Trinidad en Tobago. De prijs voor zo’n tripje ligt rond de €2200,- en is inclusief meer dan twintig kant en klare vakantiekiekjes. Bizar. Maar wel handig!

Total
0
Share