Onmisbaar op de koffietafel: Icon

Precies 69 jaar geleden werd er een legend geboren. De allereerste Land Rover zag toen het daglicht op de AutoRAI in Amsterdam. Dat betekent dat deze iconische 4×4 over een jaar dus al de 70 aantikt. Om deze mooie leeftijd te vieren, brengt Land Rover het ultieme boek voor autoliefhebbers uit. Het boek draagt de toepasselijke titel ‘Icon’ en toont de volledige geschiedenis van de Land Rover Series en Defender. Een echt collector’s item!

Icon

Het boekwerk is volgens Land Rover een “…tijdreis langs alle legendarische expedities, reddingsoperaties en avonturen die met deze indrukwekkende auto’s zijn ondernomen”. Ook zullen alle mensen die deze fantastische auto’s mogelijk hebben gemaakt aan bod komen. Zowel productiemedewerkers als belangrijke klanten, managers en de mensen die verantwoordelijk zijn voor de volgende generatie Defender komen aan het woord. En ook beroemdheden met een liefde voor Land Rover zijn terug te vinden in het boek. Onder andere Richard Hammond, Bear Grylls en Ralph Lauren delen hun ervaringen met de 4×4. Naast deze interviews zal er veel beeldmateriaal te zien zijn uit de uitgebreide archieven van Land Rover.

icon3

Bestellen

Het boek telt in totaal tien hoofdstukken en beschrijft in ruim 200 pagina’s de essentie van de Series- en Defender-modellen. Met nooit eerder gepubliceerde foto’s, exclusieve interviews en een strakke vormgeving is het een echt collector’s item dat niet zal misstaan op je koffietafel. Icon is vanaf juli leverbaar en zal ongeveer €60 kosten. Geïnteresseerd? Je kan ‘m nu al hier reserveren.

icon1

icon2

icon4

Total
1
Share