Fotoserie: Defender 130 Outbound

De Defender 130 heeft er een ‘variantje’ bij. Variantje tussen aanhalingstekens, want deze Outbound is werkelijk waar een unit van jewelste.

Hij gaat door het leven als de Land Rover Defender 130 Outbound en is gebouwd om het onmogelijke mogelijk te maken. Met vijf zitplaatsen en héél veel ruimte voor jouw extreme sports gear is dit meteen de extraverte broer van de familie. De grotje jongen die álles durft.

Defender 130 Outbound

De Outbound is de ultieme blend tussen ruimte, luxe en offroad-skills. Met een bagageruimte van tot 2.516 liter (met de tweede zitrij plat) maak je serieus veel indruk. Dat doe je sowieso al als je aan komt rijden. Het design van het exterieur ademt offroad, maar is tegelijkertijd ook subtiel. De bumpers en grille zijn afgewerkt in Schadow Atlas Matt, dat je ook nog kunt doortrekken naar de 22-inch lichtmetalen velgen. De beste optie voor binnen is de combi van slijtvast Resist kunstleder en Robustec stof. Perfect voor de outdoorlevensstijl en dat zie je overal om je heen terug in het bakbeest. 

De Defender 130 Outbound heeft ongekende 4×4-capaciteiten en je kan er tot 3000 kilogram mee trekken. Onder de motorkap vind je een 300 pk sterke zescilinder, maar misschien zijn het juist de beelden die je direct overtuigen: