Heritage Customs levert kunststuk op wielen met Valiance Convertible

CREDITS: Heritage Customs

Een Land Rover Defender is een kunststuk an sich.

Maar stuur je Land Rover naar de heren van Heritage Customs en je krijgt een Picasso op wielen terug. In de spreekwoordelijke vorm van de zin dan.

Valiance Convertible is automotive at it’s finest

De pioniers op het gebied van Land Rover Defenders opnieuw op de tekentafel te leggen, zijn namelijk een garantie voor succes. Dat hebben ze afgelopen week in de vorm van de Belgravia Green Valiance eens te meer bewezen. Met een heerlijke groene tint, aangevuld door zwarte accenten en op maat gemaakte side vents en een handgemaakte stoffen kap is dit automotive at it’s finest.

Valiance Convertible, <strong>Heritage Customs </strong> levert kunststuk op wielen met Valiance Convertible
Foto: Heritage Customs

Ook het interieur is museumwaardig

Ook van binnen heeft Heritage Customs de originele Convertible Land Rover Defender 90 nieuw leven ingeblazen met een gewaagd rood kleurenpalet. Maar, wie niet waagt: wie niet wint. En reken maar dat ze keihard hebben gewonnen. De rode kleur zorgt voor een weelderige sfeer die voortgezet wordt door het aandacht voor detail en het tijdloze patroon op de stoelen. Daarnaast is het dashboard voorzien van 3D-geëtste aluminium inleg met fraaie details die zorgen voor een visueel schouwspel waar je u tegen zegt.

Valiance Convertible, <strong>Heritage Customs </strong> levert kunststuk op wielen met Valiance Convertible
Foto: Heritage Customs

Een eerbetoon aan de geschiedenis van de Defender

De Valiance Convertible is ontworpen als cabrio, terwijl het de klassieke stijl van de Defender 90 zeker omarmt. Een eerbetoon aan de geschiedenis van zijn voorganger, met een moderne twist die elke autoliefhebber kan waarderen. ‘Een ongeëvenaard uniek karakter wordt gegarandeerd waarbij geen twee voertuigen hetzelfde zijn‘, aldus Niels van Roij, mede-eigenaar Heritage Customs. Wij sluiten ons zonder twijfel aan bij die woorden. De foto’s spreken boekdelen.