Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht

Land Rover heeft een unieke Range Rover SVAutobiography LWB gebouwd voor wereldkampioen zwaargewicht Anthony Joshua OBE. De volledig gepersonaliseerde Range Rover met 565 pk sterke Supercharged V8-motor is gepresenteerd bij de Finchley Boxing Club in Barnet gelegen in Noord-Londen. Daar is het succesverhaal van Joshua begonnen. De one-off Range Rover brengt de regerend kampioen deze zomer in stijl naar zijn volgende titelverdediging.

Range Rover SVAutobiography

Deze unieke Range Rover SVAutobiography is voorzien van onderscheidende Bespoke Black carrosserielak, met bijpassend dak en zijspiegels. De grille, aankleding van de luchtinlaten aan de zijkant en portiergrepen zorgen tegelijkertijd voor een discrete uitstraling. Opvallende 22-inch lichtmetalen wielen met gespleten spaken, Diamond Turned Finish en contrasterend rode remklauwen maken het geheel af. De Union Flag-emblemen op het voorspatbord dragen het nummer 258 – een subtiele verwijzing naar het managementbedrijf van Joshua.

Volledig Customized

Op een speciaal embleem op de stijl zijn de vier kampioenstitels en het familiewapenvan Anthony verwerkt en in de hoofdsteunen van alle vier de zitplaatsen is zijn andtekening gestikt.

Gepersonaliseerde details verwijzen naar de beroemde eigenaar van de unieke Range Rover SVAutobiography en zijn ieder ontwikkeld door de designexperts en vakmannen en -vrouwen van Special Vehicle Operations. Denk aan gepersonaliseerde verlichte instaplijsten en een bespoke plaquette op de middenconsole, voorzien van het AJBXNG-opschrift. In de aluminium afwerking op het dashboard is Joshua’s naam gegraveerd en de portiergrepen zijn geëtst met een uniek bokshandschoenmotief.

Genoeg gesproken over de details. Laat de foto’s vooral maar spreken!

Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht

Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht

Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht

Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht Range Rover SVAutobiography, Unieke Range Rover voor Wereldkampioen Zwaargewicht

Special Vehicles Operations
Alle Range Rover SVAutobiography modellen worden met de hand afgewerkt bij het Special Vehicles Operations Technical Center in Coventry en het voertuigpersonalisatieteam helpt klanten om hun unieke auto samen te stellen in samenwerking met een Land Rover designer. Ook interesse? Klik hier voor meer informatie!

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…