Manify goes Off Road met Land Rover Defender

Ergens bovenaan de bucketlist torende: Off road rijden met een Land Rover Defender. En vorige week is het er dan ook van gekomen. In alle vroegte reden we naar Evenemententerrein Watergoed, dat vlak bij Nijmegen ligt. Een beetje man is niet vies van wat modder en dat is ook precies wat we gingen trotseren: bergen met modder! Dit keer geen Mud Masters Challenge met mooie vrouwen, maar met een van de vetste wagens ooit gebouwd!

Land Rover Defender

Al 65 jaar wordt deze alleskunner gebouwd en daarmee is het een van de meest betrouwbare auto’s aller tijden. Tenminste als je wat heftige paden moet trotseren!  Een modderige, gladde helling op van 45 graden? Geen probleem voor de Defender. Tenminste, als je het goed aan pakt. En om dat te leren kregen we een korte cursus van Omnivents!

Off Road

Bij Watergoed kun je sowieso goed terecht en kun je je dagenlang vermaken met speeltjes, waar elke man zijn hart sneller van gaat kloppen. Denk aan quads, soort van hele snelle off road segways, rafts en natuurlijk een aantal Land Rovers. Speciaal voor deze 4×4’s hebben ze een moerassig terrein aangelegd, dat steeds veranderingen ondergaat doordat er constant op gereden wordt. Elk rondje is uniek en vergt een speciale techniek. Het off road rijden werkelijk een must voor elke man, die niet bang is om vies te worden, om dit een keer te doen. Check onze video en laat je overtuigen!

Range Rover

Toevallig waren we niet met een Fiat Panda naar Nijmegen gereden, maar hadden we een prachtige witte Range Rover Sport onder onze kont. Die kon niet wit blijven en hebben we natuurlijk ook even getest op het off road parcour. Hierover snel meer op Manify! Ons op de voet volgen, like ons dan op Facebook.

Check de website van Watergoed voor meer informatie!

MET DANK AAN:

activeon-logo

Total
0
Share