Je eigen Land Rover Defender customizen doe je hier

NikeID veranderde ons leven vanaf 2012 met sneakers die je zelf kan customizen. Nu, anno (bijna) 2018 zijn ook auto’s volledig te personaliseren. En niet zomaar auto’s; we hebben het hier over Land Rover Defenders! Hopelijk lees jij het met net zo een dikke grijns als ik nu heb bij het schrijven. In een maatschappij waar het soms onmogelijk lijkt om je te onderscheiden, kan jij jezelf nu dik onderscheiden met een klassieke gepersonaliseerde wagen. Naar persoonlijke wens gecustomized weliswaar.

Via de online configurator van Arkonik kies je een model, waarna je hem volledig naar eigen wensen kan ontwerpen. Vervolgens gaat een heel team aan de slag gaat met jouw gepersonaliseerde Land Rover Defender droomauto. Al ruim 2000 nieuwere en oude Defenders hebben een opknapbeurt gekregen en de teller blijft lopen. Van de kleur tot het interieur en de wielen, alles komt eruit te zien zoals jij dat wilt.

Schuif wel even wat meer geld richting je spaarrekening, want dat ga je nodig hebben…

“Our personal tribute to the seminal Land Rover Defender. Arkonik Origins stay true to the original icon and benefit from the same craftsmanship, quality, and reliability that our clients in North America and the rest of the globe have been receiving for a decade” – Arkonik

Land Rover Defender customizen

Arkonik zoekt, redt en knapt de wagens op, waarna ze een nieuwe eigenaar krijgen. Prachtig, want elke auto verdient een nieuw leven. Naast de kleur, het interieur en de wielen, kan je er ook voor kiezen om het dak te customizen. Daarnaast worden alle wagens voorzien van een aantal standaard kenmerken van Arkonik.

Denk aan LED lichten, 16-inch velgen, een dik geluidssysteem en een geluidswerend tapijt. Zeer zeker niet misselijk als je het ons vraagt.

Een zo goed als nieuwe Land Rover Defender die met liefde is designed door niemand minder dan jezelf. Vervolgens met veel passie opgeknapt door een dedicated en deskundig team, waarna jij je nieuwe aanwinst mag showen aan de rest van de wereld.

Total
3
Share