MMB: Zhara Nilsson

Inmiddels vinden wij de maandag niet meer zo erg. Dan kunnen we namelijk genieten van een heerlijke dame. Ook deze keer kwam er één voorbij die jou de dag door zal helpen. Een prachtige vrouw uit het mooie Zweden, Zhara Nilsson.

Zhara Nilsson

De Scandinavische vrouwen staan bekend om hun schoonheid. Dat komt omdat de kieskeurige vikingen alleen maar de mooie vrouwen meenamen voor hun pleziertjes. Zo bleef een vrijwel zuiver ras van ware godinnen over. Als ik een viking was zal Zhara de eerste zijn die ik mee nam. Deze stoere, maar toch ook schattige blondine is afgestudeerd als musicus en speelt dan ook graag op haar gitaar. Twee jaar geleden heeft ze de muziek even achter zich gelaten en begon ze te spelen met de camera. Gelukkig maar, want Zhara Nilsson mag er wezen. Haar groeiende roem heeft ze dan ook te danken aan social media.

Tot april 2016 was ze vooral te vinden in Thailand. Tegenwoordig woont ze in Engeland, waar ze samen met haar vriend een online-marketing bedrijf heeft. Daarvoor reist ze de hele wereld over en schiet ze tussendoor nog wat mooie kiekjes.

https://www.instagram.com/p/BMwsoMuAEuN/?taken-by=zhara_nilsson

https://www.instagram.com/p/BM9VvV_gJLR/?taken-by=zhara_nilsson

https://www.instagram.com/p/BIhkc7BgRPS/?taken-by=zhara_nilsson

https://www.instagram.com/p/BES9dw0w4Jq/?taken-by=zhara_nilsson

https://www.instagram.com/p/BLs80BwgT6o/?taken-by=zhara_nilsson

https://www.instagram.com/p/BMZ3W4wAuwe/

https://www.instagram.com/p/BK8GMsHg8Jf/

Total
0
Share