MMB: Jean Watts

Je hebt vast een heftig weekend achter de rug. Helaas is het weer maandag en moet je weer aan de slag. Terwijl jij probeert je roes van zaterdag eruit te werken, hebben wij alvast een mooie Manify Monday Babe klaargezet voor je. Deze babe is één en al fireworks. Alsof ze om 00:00 uit de vonken van de kleurrijke hemel is gevallen. We beginnen de eerste maandag van het jaar met de Amerikaanse Jean Watts!

Jean Watts

Toen wij Jean voor het eerst zagen ontstond er kortsluiting in ons hoofd. Ze is de perfecte MMB om het jaar met te openen. Mevrouw Watts is geboren op 18 februari 1993 in Chicago. Ze is haar carriere begonnen als waardig Instagrammodel, vooral vanwege haar schmink-tutorials. Naast dat ze haar ware schoonheid bedekt met onnodige make-up, bedekt ze ook haar ware identiteit. Haar echte naam is namelijk niet Jean, maar Keyara. Jean Watts is maar een artiestennaam. Deze gebruikt ze niet alleen voor haar modellenwerk, maar ook voor haar zangcarrière, want dat kan ze dus ook al. Echter is haar zangcarrière nog vers en zullen we nog moeten wachten hoe groot ze gaat worden.

Wij kregen hoe dan ook een hoop watts van Watts. Elke keer als wij denken een favoriete MMB te hebben gevonden, stoot een nieuwe deze weer van de troon. Voorlopig is Jean Watts zeker de nummer 1 van 2017. Who’s next?

https://www.instagram.com/p/BLcJhvgj2iM/

https://www.instagram.com/p/BIS9ejBjpDd/

https://www.instagram.com/p/BLzi1h_j0aQ/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/BJlXi6Qj6gQ/

https://www.instagram.com/p/BKYvgo0DTZs/

https://www.instagram.com/p/BK_oyO6DQ9L/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/BIDi6RFjtaS/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/BJLnSbrjvQt/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/BEZJOCkKkoV/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/_aE8GMqkuN/?taken-by=jean_watts

https://www.instagram.com/p/6WO9yOKkoI/?taken-by=jean_watts

https://www.youtube.com/watch?v=Bk86CNdw8Ag

Total
0
Share