Fitgirl Friday: Talisa Loup

Amai, Gelukkig Nieuwjaar! Zouden onze zuiderburen met een heerlijke zachte G zeggen. En dat zegt ook de Vlaamse Talisa Loup tegen al onze lezers. Vorige week interviewde we haar beste vriendin en totallytwo-collega, Céline, maar nu is het hoogtijd om de lovely Talisa eens in de spotlights te zetten!

Interview met Talisa Loup

Talisa loup is 24 jaar oud en komt uit Hasselt, in het altijd zonnige België. Samen met Céline is ze een aantal weken geleden totallytwo begonnen, maar daarvoor deed ze het al aardig lekker op Instagram: “Ik denk dat het geheim is van zo vroeg eraan te beginnen. Ik had het geluk er vroeg bij te zijn toen Instagram net startte en toen waren er nog heel weinig profielen. Zo is mijn profiel heel snel gegroeid.” Daarnaast houden ze ook een YouTube-kanaal bij waar je de meiden op de voet kan volgen!
Naar eigen zeggen is Talisa een chick die van echte ‘meisjes-dingen’ houdt: “Maar soms kan ik ook wel echt een halve man zijn. Ik ben meestal de tomboy van de groep haha!”

Talisa - Fitgirl Friday - 12Hoe is het om met Céline en blog te runnen? Wat is voornamelijk jouw rol?
“Heel erg leuk! We zijn al beste vriendinnen sinds we 10 jaar zijn, dus het is enorm leuk om dit samen te kunnen doen. We doen eigenlijk alles samen en zijn onafscheidelijk. Er is niet echt een rol verdeling.”

Jullie zijn zeker de meest begeerlijke fitgirls van heel België. Maar zijn jullie ook de bekendste?
“Geen idee, het zou wel mooi zijn als dat zo is haha. België is maar een klein landje!”

Word je vaak herkent op straat? En hoe ga je daar mee om?
“Meer en meer, zelfs in het buitenland. Ik vind het zeer leuk om mijn volgers te ontmoeten en te zien wie er achter die ‘likes’ zit. Ze zijn ook altijd lief dus dat is heel fijn om eventjes een praatje te slaan.”

Wat is jou motivatie om zo gezond mogelijk te leven?
“De resultaten. Het is altijd leuk resultaten te zien. Ik wil niet afvallen maar meer getoned zijn, dus als dan de resultaten na een tijdje zichtbaar zijn voelt dat goed en is het meer motiverend. Ook naar foto’s van Victoria’s Secret modellen kijken is een grote motivatie haha ;-).”

Volgens mij komen jouw foto’s aardig overheen hoor. Maar goed, wat is je favoriete gezonde maaltje en favoriete cheat-meal?
“Rijst met kip en groentjes of een soepje. Cheat-meal is sowieso Chinees!”

Stel je hebt de komende week ineens geen verplichtingen meer en al het geld van de wereld. Wat zou je gaan doen?
“Naar Miami verhuizen en lekker luieren in de zon. Maar dat zou goed zijn voor eventjes en zou ook saai worden na een tijdje denk ik.”

Waar kan je jou voor wakker maken?
“Vrienden en familie mogen dat altijd en ook voor sushi mag je mij zeker altijd wakker maken ;-)”

Wat vind je het fijnste van Céline, wat betreft samenwerken?
“Ze kan heel goed luisteren en weet altijd een manier om mij te laten lachen! Ook in slechte tijden staat ze altijd voor mij klaar en luistert zonder mokken urenlang naar mijn gezaag :-D!”

En wat denk je dat Céline het fijnste aan jou vindt?
“Ik denk dat we goed kunnen lachen samen, over alles en nog wat. We voelen elkaar ook heel goed aan en hebben de stomste mopjes soms die niemand begrijpt buiten wij twee haha!”

 Laatste vraag: Wat is favoriete stad voor een stedentrip?
“Londen! Leuke jonge en hippe stad.”

Thanks voor de tip ;-)! 

We zullen in 2016 nog veel gaan horen van deze twee hippe fitgirls en wie weet veroveren ze dit jaar ook Nederland!!

Total
1
Share