IXXI: De tofste wanddecoratie van dit moment!

De simpelste ideeën zijn vaak het vetst. Toen de ontwerpers van IXXI er in de zomer van 2009 op kwamen om ‘schilderijen’ te maken uit vierkante kaartjes, hadden ze vast geen idee dat ze goud in handen hadden. Toch gingen ze er vol overtuiging voor én nu staat IXXI aan de vooravond van wereldverovering.

Het concept

Het idee is heel simpel: wanddecoratie van vierkante kaartjes, die heel simpel worden bevestigd en waar zo’n beetje alles op gedrukt kan worden. Ontwerper Roel Vaessen: “Het leek ons een te gek idee dat mensen met eigen beeldmateriaal en creativiteit een uniek wandproduct zouden kunnen maken”. Ze vonden het daarnaast belangrijk dat het werk van getalenteerde ontwerpers en de collecties van gerenommeerde musea toegankelijk werden voor een groot publiek.

IXXI Design

Nadat ontwerpers Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen genomineerd werden voor de Dutch Design Awards, is het snel gegaan. Ze hebben partnerschappen met het o.a. Rijksmuseum, Disney en The National Gallery. De IXXI’s zijn wereldwijd verkrijgbaar en er hangt er natuurlijk ook een op ons kantoor in Den Bosch, waar het IXXI trouwens ook vandaan komt en nog steeds is gevestigd met hun hoofdkantoor. Meet James Dean:

Star Wars Collectie

Star Wars, you love it or you hate it. Maar voor de liefhebbers komt IXXI met een exclusieve eerste Star Wars collectie. IXXI introduceert deze geliefde helden en iconische karakters in de designwereld. Dark Forces zoals Stormtrooper en Darth Vader zijn omgetoverd tot unieke wandproducten.

Source :

IXXIESSENTIALSMEER ESSENTIALS