Vier je vakantie in stijl: huur dit prive eiland naast Ibiza

Ben je van plan om binnenkort een vakantie naar Ibiza te boeken? Dat snappen we heel goed, want Ibiza is een stuk veelzijdiger dan je zou denken. Je kan er cocktails drinken in de beste bars van de wereld, doorhalen tot de late uurtjes of juist jezelf helemaal terug trekken in de prachtige natuur van het eiland. Maar pak je het liever wat grootser aan dan zijn dit je codewoorden: Illa de Tagomago. Dit is een privé eiland naast Ibiza, is per dag te huren en niemand minder dan Cristiano Ronaldo ging je voor.

Illa de Tagomago

Op een steenworp afstand van de kust van Ibiza (800 meter) kom je terecht in een paradijs. Het kleine privé eiland is omgeven door turquoise wateren en bijzondere flora. Daardoor is Illa de Tagomago, vernoemd naar ‘Rock Mago’, een intieme schuilplaats waar een prachtig verblijf is gerealiseerd. Het privé eiland is rotsachtig, heeft een in 1913 gerenoveerde vuurtoren en zelfs een haven. Het prachtige Formentera is maar een een half uurtje varen vanaf het eiland. Met haar prachtige witte stranden is het net of je in het Caribisch gebied bent.

tagomago
Foto: One Fine Stay

Te huur

Het optrekje dat te huur is op Tagomago staat bol van luxe voorzieningen. Je kunt er met tien mensen terecht, heeft vijf stijlvolle slaap-en badkamers en een groot zwembad. Die faciliteiten zien we wel eens vaker, maar heb je al wel eens een balletje geslagen op de golfbaan op een eiland waar niemand is behalve jij? Nee, dat dachten we al. Het enorme huis heeft ook nog eens een hot tub, is luxe ingericht en te huur voor €40.000,- per nacht.

Geen wonder dat hier veel bekende en invloedrijke mensen een weekje komen vertoeven. Naast dat het vaak wordt gehuurd door grote bedrijven voor unieke klanten, hebben ook Leonardo DiCaprio en Rolling Stones gitarist Ronnie Wood hun vakantie hier doorgebracht.

 

Total
1
Share