Nieuw: eilandhoppen tussen Ibiza en Mykonos met een privejet

Dansen tussen prachtige vrouwen tot in het diepst van de nacht op de bonkende beats van wereldberoemde DJ’s in pure luxe. Ibiza en Mykonos zijn twee prachtige feesteilanden in de Middellandse Zee waar je ooit geweest moet zijn. Waar Ibiza al een paar decennia booming is, heeft Mykonos zich enige tijd geleden daarbij gevoegd. Het feesten op de eilanden kost wat knaken, maar dan heb je ook wat. Vanaf nu is het mogelijk een dag te starten op Mykonos en deze af te sluiten op Ibiza of vice versa!

Eilandhoppen tussen Ibiza en Mykonos met een privéjet

De snelste manier om je te verplaatsen tussen Ibiza en Mykonos is vliegen. Het kost je zo’n €300 tot €500 waarbij je gegarandeerd één keer moet overstappen. Als je twee uur van tevoren op het vliegveld moet zijn en de vliegreis bij elkaar optelt. Kun je tijdens de reis mooi die acht uurtjes slaap pakken. Als je tenminste in het vliegtuig kunt slapen en het niet erg vindt om een aantal keer te moeten verplaatsen. Daar heeft luchtvaartmaatschappij Aero wat op bedacht. Zij brengen je in drie uur tijd van Ibiza naar Mykonos of weer terug. Relaxed! 

https://www.instagram.com/p/BxyYT3Ilwil/

Semi-privéjet

Van 16 juli tot en met 20 augustus dit jaar is het mogelijk om een semi-privéjet te boeken van Ibiza naar Mykonos en andersom. Je vliegt samen met je vijftien beste vrienden in een privéjet naar het andere eiland. Wel vraagt Aero ietsje meer dan de grote jongens in de business, namelijk een schappelijke €700 á €800 voor een enkeltje. Maar dan vlieg je wel in een privéjet met de complete premium VIP-experience. Dus geen wachtrijen, hapjes en drankjes en lange douane controles. Aero doet er alles aan om jouw uitstapje naar het andere eiland zo comfortabel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Met deze nieuwe verbinding hoef je tijdens je vakantie dus geen feestje te missen en kun je genieten van wat beide eilanden te bieden hebben! Fijne vakantie!

 

https://www.instagram.com/p/BpCt7Zwgy1O/

https://www.instagram.com/p/BnCob4SHHzQ/

https://www.instagram.com/p/BzgKXoCFOaW/

https://www.instagram.com/p/BzJNrcAFaPq/