Airbnb Finds: milieuvriendelijk kunststukje op Ibiza

Die fijne zonnestralen van de zomer schreeuwen vakantie en dat zorgt er natuurlijk alleen maar meer voor dat we verlangen naar een ontspannende trip naar het buitenland. Gelukkig kunnen we door de laatste versoepelingen al steeds wat meer en inmiddels ook ons kikkerlandje omruilen voor prachtige tropische bestemmingen, zoals Ibiza.

En als je dan toch op zo’n mooi eiland zit, doe het dan gelijk goed en boek bijvoorbeeld deze paradijselijke villa met alles erop en eraan. Zwembad, check. Mega buitenruime, check.  Relaxte Ibiza vibes, check.

Paradijselijk optrekje in een villa op Ibiza

Deze luxueuze villa biedt eigenlijk twee appartementen aan onder een dak, beide met een eigen slaapkamer en toegang tot het fantastische zwembad. De appartementen hebben een drie meter hoog plafond, versierd met houten balken en grenzen aan de gedeelde keuken en woonkamer. Het interieur van de villa is modern, gecombineerd met het zogenoemde “Ibizenco”, de authentieke Ibiza stijl, wat het huis bijzonder karakteristiek maakt.

Ibiza, Airbnb Finds: milieuvriendelijk kunststukje op Ibiza

Eco-pasradijs villa onder de zon

De villa is volledig gebouwd met milieuvriendelijke materialen en haalt z’n energie uit zonnepanelen. Zo is de isolatie bijvoorbeeld van kurk gemaakt en draaien de ventilatoren op elektrische warmtepompen die elektriciteit uit hernieuwbare bronnen leveren. Ook wordt het water verwarmd met behulp van de zonnepanelen en is het afkomstig uit een eigen bron. Hier geniet je dus optimaal én verantwoord!

Ibiza, Airbnb Finds: milieuvriendelijk kunststukje op Ibiza

Groene oase

Voor het geval dat het je nog niet was opgevallen: als je deze accommodatie boekt ben je niet alleen de eigenaar van het fantastische optrekje maar krijg je er ook nog eens een Mediterraans bos bij! De villa bevindt zich namelijk in een oase van groen, omringd met verschillende soorten bomen, planten en bloemen op een oppervlakte van wel 25.000 m2. Geniet en ontspan dus extra van het fenomenale uitzicht vanaf het enorme terras en neem een plons in het zwembad. Of steek lekker de BBQ aan natuurlijk!

Ibiza, Airbnb Finds: milieuvriendelijk kunststukje op Ibiza

Optimaal chillen

Voor een rustig avondje kun je binnen in deze paradijselijke villa ontspannen met de Chromekast, Smart TV én Netflix. Ook voor de luxepoezen onder ons is er een heerlijk extraatje, namelijk de ‘’full-fridge service’’. Hierbij staan er bij je aankomst al biertjes en hapjes gekoeld op jou en je reisgezelschap te wachten!

¿Cuánto cuesta? De prijs voor een nacht bedraagt €440,- in totaal. Als je met z’n vieren gaat komt dit dus neer op € 110 euro per persoon per nacht. Geen koopje, maar hey als je het doet moet je het goed doen toch?

Meer info

Foto’s: Beñat Revuelta Lerchundi