Dit resort op de Malediven is adembenemend

CREDITS: https://www.amilla.mv/
Travel

Zelfs bij Manify worden we hier helemaal zen van en dat zegt wat. De met zonovergoten stranden van de Malediven zijn dé locatie voor luxueuze privévilla’s als die van Amilia Fushi. Hier trek je jezelf helemaal terug van de hedendaagse drukte en kun je een cocktail drinken met reuzenmanta’s, een potje toepen met schildpadden en de salsa dansen met dolfijnen. Amilia Fushi dient als poort naar de open zee wat het een perfect startpunt maakt voor  vele ontdekkingen.

Amilia Fushi

Denk je aan de Malediven dan denk je aan rust, even helemaal niks. Waan jezelf in de allermooiste speelfilms met het fenomenale uitzicht, gewoon vanuit je bed. De villa’s zijn gebouwd over het water heen, zodat het ultieme luxueuze vakantiegevoel ontstaat. Ontbijten doe je dan ook gewoon bijna letterlijk op het water. Laat staan hoe romantisch het avonddiner met zonsondergang op het strand wordt. Zit je vriendin al tijdje te zeuren om een keer me te gaan yogaën? Dan heb je nu een mooi excuus. Yogalessen worden hier gegeven door professionals op je eigen terras met nog steeds dat adembenemende uitzicht.

Natuur

We zouden de mooie verhalen niet geloven zonder een onderscheiding. Gelukkig is daar UNESCO voor, het World Biosphere Reserve is van de partij op de werelderfgoedlijst. Dit is het reservaat waar het resort op de Malediven zich bevindt.  Ideaal voor de natuurliefhebbers en ontdekkingsreizigers onder ons. Vlak bij het resort bevinden zich koraalriffen, die zo oogstrelend zijn dat je snel mogelijk die blauwe plas in wilt duiken. Verschillende gediplomeerde zeebiologen nemen jou maar al te graag mee op reis onder water.

resort op de MaledivenMogelijkheden

Mocht je nu denken: laat dat relaxen en tot jezelf komen maar aan een ander over, dan is er nog genoeg te beleven. Je kunt ook de actieveling uithangen door verschillende excursies te doen, of krijg tennisles van een pro. Whatever floats your boat! Laat jezelf meenemen in een wereld die je niet in woorden uit kunt drukken. Bekijk de foto’s maar: want misschien zegt één foto wel meer dan 329 woorden.

 

 

Total
8
Share