Deze Kerst hang je whiskyballen in je boom

Mannen en het versieren van kerstbomen zijn vaak geen goede combinatie. Wij kiezen graag de perfecte boom uit, maar als het om de volgende stap gaat zijn we al snel afgeleid. Vrouwen gaan vaak op de strikjes- en lintjes toer. Het liefst ook nog zo’n grote ster bovenop. Elk jaar is er weer een andere kleur hip, dus dat kost je een fortuin. Maar no worries, vanaf nu kan jij óók inspraak hebben. Wíl je ook inspraak hebben. Dit jaar hangen we de boom vol met whiskyballen!

Great balls of whisky!

Lakes Distillery komt met deze ideale oplossing. De dames worden gelukkig van mooie ballen in de boom, mannen kunnen genieten van ballen met inhoud. In deze whiskyballen zitten verschillende soorten whisky, maar je kan ook kiezen voor vodka en gin. Of combineer: denk aan salted caramel vodka, cinnamon and raspberry gin en je favoriete single malt. De kerstavond wordt weer extra lit met deze ballen vol likeur!

De met drank gevulde ornamenten zijn te verkrijgen in pakketten vanaf €40,-. Het enige nadeel? Ze zijn alleen nog maar fysiek in de winkel te koop, maar dat wordt hopelijk voor de Kerst nog verholpen. Het bedrijf wil ze namelijk wereldwijd beschikbaar maken. Ze zijn wél al te bestellen in Engeland!

Whiskyballen

 

Total
104
Share