Vanavond eten we bij: SNCKBR

Die gezondheidstrend is gelukkig weer een beetje aan het wegvagen, dus tijd om weer eens een snackbar binnen te lopen dachten we. Dat we niet meer met z’n allen kicken op vogelzaadjes en tarwegras, wil niet zeggen dat ik niet graag op m’n gezondheid let. En de kwaliteit van het eten dat op m’n bord ligt. Een gewone snackbar zat er dus niet in. Gelukkig mochten we aanschuiven bij SNCKBR. Een snackbar, maar dan anders…

SNCKBR

In de Pijp zit een restaurant dat de term ‘fastfood’, naar eigen zeggen, herdefinieert. Dat wilde ik wel eens zien. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk, dit is een gave combi van een hip restaurant en wat elementen die je normaal alleen in een cafetaria terugziet. Denk bijvoorbeeld aan een automatiek. Kevin, de bedrijfsleider, legt uit: “Je kunt hier van ‘s ochtends tot ‘s nachts terecht, dus snacken op niveau na het borrelen is hier heel goed mogelijk en wordt ook veel gedaan! Wil je een snelle hap, dan kan dat. Wil je de hele avond blijven tafelen? Tuurlijk!”

En in dat laatste had hij zeker gelijk, ik wilde er niet weg! De drankjes vloeide lekker, maar vooral het eten was echt bijzonder goed! Op de kaart verwachte ik alleen maar ‘snackbar-achtig’ eten, maar dat viel reuze mee. Natuurlijk kon je een heerlijke burger bestellen, maar ook bijvoorbeeld voor een ‘Asian Mania Steak Tartaar’. Die had ik, hmm.

Healthy

Mijn tafelgezel Nochtli, fitgirl pur sang, kon haar hart opgelucht ophalen aan het frietvet-vrije menu. Het staat vol met kwaliteitsproducten en er is nagedacht over het gebruiken van gezonde ingrediënten en bereidingswijzen. En dat zonder te overdreven healthy te zijn. Al kon je wel je calorieën tellen, handig voor de die hard sporters onder ons.

SNCKBR is dus zeker een plek waar je even heen moet. Al maak van dat even, maar een avond, want het is gewoon tof om zo lang mogelijk te blijven! Buiten dat zijn ze ook niet zo snel als van te voren aangegeven, maar ach, je komt toch om te genieten? En anders gebruik je die trekmuur maar gewoon! Dikke aanrader!

Total
0
Share