Aldi komt met een outdoor pizza-oven voor slechts €100!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat supermarkten Aldi en Lidl de afgelopen weken met de ene na de andere toffe aanbieding aan het stunten zijn. Social media ontplofte met berichten over opblaasbare jacuzzi’s en lounge-eilanden voor in het zwembad. Leuk, maar van dit nieuws worden we nóg gelukkiger dan van opblaasbare items: Deze week komt Aldi namelijk wéér met iets dat we allemaal willen hebben deze zomer; een outdoor pizza-oven!

Tijd voor tuinpizza’s!

Sinds het kwik afgelopen weekend opliep tot boven de 30 graden, kunnen we wel zeggen dat de zomer nu echt is begonnen. Dat betekent eindelijk weer lange zomeravonden met bier, veel eten en leuke mensen om je heen.

Dit jaar laat je de barbecue wat vaker in de schuur staan en kies je voor de houtkachel. Want we riepen het al eerder, tuinpizza’s zijn het helemaal deze zomer! Met dit ding kan je beste eigen gemaakte pizza’s bakken. Gewoon in je achtertuin. En dat niet alleen, ook vlees, vis en groenten kan je prima grillen in en op deze outdoor pizza-oven. Nice!

Pizza with Ham and Mushrooms on dark background

Spotprijsje: pizza-oven van de Aldi

Aldi zou Aldi niet zijn als de kachel onbetaalbaar is. Voor slechts €100,- heb je dit ding in je tuin staan en kan je de hele zomer pizza’s bakken. Kleine tegenvaller; de oven is nu alleen nog in Engeland verkrijgbaar. Maar gezien de enorme vraag zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat we ‘m hier kunnen kopen. We houden je op de hoogte!

aldi-pizza-oven2

aldi-pizza-oven

Total
16
Share