Met deze BBQ escaleert het volledig uit de Klauwe!

De zomer laat zich deze dagen van z’n beste kant zien, dus ruiken de wijken in Nederland naar houtskool en aanmaakblokjes. En daar krijgen we honger van. Het is al laat in de zomer dus het zal een van de laatste barbecues worden, mocht je ‘m vanavond of morgen gaan aanslingeren. Dus geniet er maar van! Wij hadden een aantal weken terug een kleine BBQ-get-together met de redactie en probeerden gelijk deze TON van een barbecue uit. Wat een beest!

Manify Klauwe BBQ8

Klauwe, the bbq & smoking drum

Of je je vlees nou wilt roken, grillen of zacht wilt garen.. Of je nou een pizza wilt bakken of zin hebt in een warm vuurtje.. Deze barrel is jouw nieuwe beste vriend. Hij ziet er niet alleen ontzettend tof uit, maar veel mannelijker gaat het niet worden dan dat jij vleesjes en visjes staat te bereiden in een ton.

Door middel van het gepatenteerde Multi-Level-Cooking-System is het mogelijk om in de Klauwe op verschillende manieren je gerechten te bereiden. Op de planning staat om binnenkort de ‘Caveman Entrecote‘ te maken, die direct op het houtskool gegrild wordt. Zonder rooster, voor de ultieme barbecue-smaak! Maar voor de ultieme test, gingen we zelf burgers maken. Dus ook zelf het gehakt draaien!

Recept burger

Om deze heerlijke burger in elkaar te zetten en daarna in je mond te vouwen, is een goede voorbereiding een vereiste. Allereerst, haal de juiste ingrediënten in huis. Op willekeurige volgorde:

[ezcol_1half]- Magere Runderbraadlappen
– Biefstuk
– Rode paprika
– Rode peper
– Knoflook
– Rode Ui
– Avocado
– Verse peterselie[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] – Tomaat
– Italiaanse bollen
– Sla
– Bacon
– Brie
– Rösti rondjes
– Olijfolie en azijn
– Peper en zout[/ezcol_1half_end]

 

Gehakt draaien. Snij de braadlappen, de biefstuk, de knoflook, de rode peper en de paprika in kleine stukken en draai ze door de gehaktmolen. Season dit met wat zout en evt. peper en meng het met je handen. Daarna kan je ballen gaan rollen en er burgers van maken.

Relish. Snij de tomaat en rode ui in kleine stukjes en bak dit rustig in de olijfolie. Zet het vuur uit en voeg verse peterselie en een lekkere azijn toe.

Rösti rondjes. Mja, dat staat gewoon op de verpakking hè?

Guacamole. Dit is misschien nog wel het makkelijkste gedeelte. Prak de avocado. Klaar.

Finishing touch. Snij de broodjes open. Smeer de onderkant in met guacamole en leg daar de blaadjes sla op. Daar bovenop komt de heerlijk gebakken burger. Dan de relish, de kaas en de röstirondjes. Smikkelen.

Manify Klauwe BBQ2

Manify Klauwe BBQ13

Manify Klauwe BBQ16Manify Klauwe BBQ5Manify Klauwe BBQ12

Total
0
Share