Farm Boy | Manify Burger

Manify Burger September: Farm Boy bij Bar35

Back to reality! De vakantieperiode is over, dus hoog tijd om er aan herinnerd te worden wat ons eigen land te bieden heeft. De Manify Burger van deze maand is een heerlijke verse boerenburger! De ‘Farm Boy’ is uit heerlijke verse ingrediënten uit ons land samen gesteld, zoals pluksla, zoete ui, boerensaus, ingelegde komkommerspaghetti en natuurlijk een oer-Hollandse boerenkaas. Maar we maken ook uitstapjes met heerlijke panchetta en een patty van black angus vlees.

Waar de burger eruit springt door z’n eenvoud, is het bijpassende biertje complex. Dit contrasteert perfect, waardoor we met deze ‘Tank 7 Farmhouse Ale’ de beste beer-food pairing hebben gevonden tot nu toe!

Zelf laten maken

De experts en founders van deze juicy burger weten natuurlijk het beste hoe hij geserveerd moet worden. Heel oktober (2018) is deze Manify Burger dan ook verkrijgbaar bij Bar35, in Den Bosch. Samen met hen verzinnen we elke maand weer een nieuwe unieke burger, die je met een goed te combineren biertje voor een zacht prijsje kan bestellen. Je krijgt er daarnaast ook zelf gesneden frites en een dot mayo bij.

Get ready, want dit is niet voor de amateurs!

Bar35
Bar35 is een van ‘s-Hertogenbosch’ eerste ‘Burger + Bier’ eetcafés en is nog altijd een van de meest populaire plekken voor zowel toeristen als locals. De kaart is altijd verrassend en de sfeer is er zo goed, dat een avondje rustig eten vrijwel onmogelijk is, aangezien je (wij in ieder geval wel) er altijd ‘per ongeluk’ een latertje van maken. Een absolute aanrader dus!

De Manify Burger + Tank 7 Farmhouse Ale van de tap + Verse frites + Mayo kost je €18,-. En dan weet je zeker dat de burger tot in perfectie voor jou gemaakt is.

Zelf maken

Ben je totaal niet in de gelegenheid om naar het zuiden des lands te gaan in oktober of ga je liever zelf aan het werk, dan hebben we het volledige recept voor je!

[ezcol_1half]Ingrediënten:
– Brioche
– Pluksla
– Roma tomaten
– Komkommerspaghetti uit het zuur
– Belegen boerenkaas (b.v. Gouda)
– Pancetta
– Zoete ui[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Boerensaus:
– Mayonaise
– Kerrie
– Dragon
– Peterselie
– Mosterd[/ezcol_1half_end]

Bereiding Boerensaus
Mix alle ingrediënten op smaak door elkaar.

Bereiding Burger
Leg alles op de bovenstaande volgorde op de burger met de boerensaus over de komkommer heen.

Smakelijk, pik!

Total
0
Share