Domino’s komt met bezorgrobot!

Nu komt Domino’s wel vaker met vernieuwende concepten. Zo schreven we eerder al over de Domino’s Pizza Button, waarmee je met één druk op de knop pizza kunt bestellen. Maar nu dreigt de pizzabezorger te moeten vrezen voor zijn baan. De pizzabakker komt nu namelijk met de DRU, (Domino’s Robotic Unit), ofwel onbemande bezorgrobots.

DRU

Deze zomer moet het gaan gebeuren. De robot werd al getest in Australië en dit bleek een succes. Volgens Domino’s is het apparaat ook nog eens 100% veilig. Zo rijdt de DRU over het fiets of voetpad en past zijn snelheid daar op aan. Hij kan trouwens niet harder dan 20 km/h.

Oja, belangrijk: niet iedereen kan zomaar een pizza uit deze rijdende robot pakken. Je krijgt een code waarmee je de klep kan openen toegestuurd zodra de DRU arriveert. Zo weet je zeker dat je pizza niet voor je neus wordt weg gekaapt. Daarnaast is de DRU voorzien van een camera dus wanneer er schade wordt aangericht is er videobewijs. Verder blijft je pizza extra warm door het speciale opbergvak en heeft hij ook koele opbergvakken voor drankjes of ijs.

Het klinkt als een hoax, maar zou tof zijn als het een keertje écht waar is! De vraag is natuurlijk wel hoe in de toekomst cheesy pornofilms zullen beginnen, zonder pizzaberzorgers?

Total
0
Share