Speciaalbier liefhebbers opgelet: deze Beery Christmas Adventskalender wil je hebben

December is voor velen van ons een speciale maand vol vrienden, familie, gezelligheid, eten en bier. Ontzettend veel bier. Speciaalbier wel te verstaan. Bij Hopt weten ze ons in elk geval te verwennen en dat voor de vijfde jaar op rij. Wederom gaan wij in december elke dag genieten van een nieuw speciaalbiertje met de Beery Christmas Adventskalender. Kom maar door!
De Beery Christmas Adventskalender belooft dit jaar heel veel goeds. Maar liefst 29 brouwerijen uit verschillende landen hebben zichzelf overtroffen om de adventskalender mogelijk te maken. Dit resulteerde in 24 craft biertjes die met liefde in elkaar zijn geknutseld. Die wij allemaal uiteraard met liefde op willen drinken. Side note: de meeste biertjes zijn eenmalig gebrouwen, dus elke dag kan je met een fijn gevoel een limited edition open trekken!

Beery Christmas Adventskalender

Om even terug te komen op de 24 brouwerijen die dit mede mogelijk hebben gemaakt: zeven hiervan behoren tot de top 100 beste brouwerijen van over de wereld. Living the dream begint per 1 december en duurt de gehele maand december. Vorig jaar vlogen de kalenders begin november al alle kanten op, dus het is wel cruciaal om er snel bij te zijn. De 20.000 gelukkigste mensen van de wereld zullen dit jaar ook weer klaar zitten. Gelukkig is er groots uitgepakt en zijn er meer exemplaren te verkrijgen.

Er zit overigens ook één heel bijzonder biertje in de Beery Christmas Adventskalender. Het Hopt-team is namelijk zelf ook aan de slag gegaan met een biertje voor in de kalender. Hulde! Veel van de andere biertjes komen van iets verder. Azië, Oceanië, Amerika en Latijns-Amerika zijn ook van de partij. Iets met Kerst en samenkomen, toch?

De biertjes

De verpakking is een soort ontdekking door de wereld van speciaalbieren. De futuristische stijl, ontworpen door Karl Grandin, tilt packaging design naar een heel ander level. Daarnaast kan je op de hoogte blijven van alle biertjes door met je telefoon de verpakking te scannen. Zo kan je meer informatie winnen over de biertjes van de Beery Christmas Adventskalender en een filmpje checken over het biertje wat er voor elke dag op de planning staat. Was het elke maand maar december.. Of schaf anders even 13 pakketten aan, dan zit je december plus alle maanden van 2018 ook helemaal goed. Als je Frans een beetje goed in elkaar steekt kan je hier het filmpje over de Beery Christmas Adventskalender bekijken. La bière c’est la vie.

Beery-christmas

 

Total
19
Share