Zo rock jij een Hawaiian shirt

Al tientallen jaren is het Hawaiian shirt het fashion item van de pensionado’s die graag hun dagen op een cruiseschip doorbrengen. No way dus dat jij daar in gezien wilde worden. Tot nu. Want het blijkt dat deze mannen een voorspellende fashion-blik hadden. Deze zomer is het Hawaiian shirt hot!

Summer trend 2017: Hawaiian shirt

Ooit was het hét Hawaiiaanse exportproduct, nu een veel gedragen fashion item. Want deze zomer mag ‘ie weer! Een Hawaiian shirt geeft je een nonchalante, retro look en is daarmee het perfecte shirt voor zonnige dagen. Tip: zeker op een festival zal dit overhemd niet misstaan!

Felle kleuren en drukke printjes; bij een Hawaiian shirt kan het eigenlijk niet gek genoeg. Wees dus niet bang om uit te pakken, want bij dit kledingstuk geldt: hoe fouter, hoe beter. Zorg er wel voor dat de rest van je outfit rustig blijft. Want met zo’n opvallend bovenstuk is het snel too much. Wil je een wat stijlvollere en bedekte outfit, combineer ‘m dan met een chino en toffe sneakers en doe de knoopjes helemaal dicht. Mag het allemaal lekker luchtig en los, ga dan voor een korte spijkerbroek of chino (boven de knie!) en laat de bovenste knoopjes nonchalant open. Waar je ook voor kiest, met dit trendy kledingstuk loop jij er gegarandeerd goed bij!

Wij hebben het zoekwerk al voor je gedaan. Klik op de afbeeldingen voor de allertofste Hawaiian shirts!

Statement shirts

De meeste Hawaiian shirts hebben opvallende prints en kleuren en zijn daarmee een echte eye catcher. Als je hiervoor gaat, ga dan all the way. Hoe drukker en feller, hoe beter!

Foto: Pitti Uomo

Subtiele shirts

Maar ook als je van een wat subtielere look houdt kan je prima uit de voeten met deze trend. Vind je het Hawaiian shirt zoals die in oorsprong bedoelt is toch net wat teveel, kies dan een shirt met één basiskleur en bijpassende print. Zo heb je alsnog die nonchalante look, maar dan wat subtieler.

Foto: Avanti Designs

Black & White

Zwart en wit zijn kleuren die altijd goed zijn, ook als het gaat om een Hawaiian shirt. Kies voor een zwart overhemd met een witte print, of andersom.

Foto: Lucas Maronesi

Total
16
Share