Weekly essentials #5: hier kom je warm de winter mee door

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly essentials winter editie

Koken met drank

In de winter heeft niemand tijd om fit en healthy te zijn en daarom doet Emiel Postma het even anders. Zijn boek gaat namelijk over lekkere gerechten bereid met niets minder dan drank. Hoe verder je het boek in duikt, hoe hoger de promillages van de recepten. Hoe meer promillages, hoe warmer.

Kenzo sjaal

Een warme nek is cruciaal in de winter, want als er sneeuw in je nek komt is het janken met de pet op. Deze Kenzo sjaal houdt jou gegarandeerd warm en geeft je outfit een upgrade. Het wollen apparaat is lekker warm en ziet er tof uit door het gemêleerde grijs.

Handschoenen van Ted Baker

Handschoenen kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens een koude wandeling in Nederland met een luchtstroom vanuit Siberië. De handschoenen van Ted Baker zijn van acryl en polyester en hebben leren details, goed warm dus.

Bucketlist reizen van Marloes de Hooge

Het kan zijn dat je die luchtroom nou echt helemaal zat bent en geen trek hebt in warm aankleden. Kijk dan even naar het boek van Marloes de Hooge, waar ze schrijft over allerlei bucketlist bestemmingen.

Surf sauna

De échte surfers weten dat het niet altijd een pretje is. De beste heren gaan namelijk zelfs in de winter de stranden langs om wat golven te pakken. Deze surf sauna is ideaal om na het surfen lekker op te warmen met 7 andere vrienden.

Bruut Eigenweiss

En natuurlijk bier! Niks houdt je deze dagen warmer dan een lekker biertje. Een lekker verfrissend biertje met een goeie schuimkraag wel te verstaan. Daar worden we allemaal warm van toch? Dit biertje is lichtgeel, mistig en onweiss lekker.

Total
0
Share