De schoen die alles heeft: van waterbestendigheid tot comfort

Er bestaan verschillende soorten schoenen: sneakers, bergschoenen, hike schoenen, wandelschoenen, slippers: je kunt het zo gek niet bedenken. Veel schoeisel is echter zo specifiek, dat als we er op uit gaan, we stiekem meerdere schoenen mee moeten nemen. Maar nu heeft zich dat opgelost met één, simpele schoen.

Tropic: de ultieme hike schoen

Het ontwerpen van de schoen is eigenlijk begonnen met een groep sportievelingen. In de groep zitten fanatieke wandelaars, surfers, kampeerders en zeilers. Zij waren het eigenlijk beu dat je voor elke sportieve activiteit, meerdere schoenen nodig had om mee te nemen. Ze waren opzoek naar een oplossing, zodat de rugzak die ze mee sleepte, een stuk lichter zou zijn. En die oplossing hebben ze met z’n allen slim in elkaar gezet. Met een schoen die zowel makkelijk en fijn loopt waarbij het nat worden van de schoenen geen enkel probleem is, kan je hem nu voor elke gelegenheid inzetten.

De Tropic is op die manier ontworpen dat het er stylisch uitziet maar tegelijkertijd niks weegt en mega comfortabel loopt. Met zijn rubberen onderkant, glijd je niet uit en sta je stevig op de grond. Daarnaast zijn het ontzettend luchtige schoenen waardoor zweet niet eens de kans heeft, om door te komen. Maar het mooiste van alles is natuurlijk dat hij waterbestendig is. Doordat de schoen zo luchtig is, kan je met je schoeisel zo het water in. Na een kwartiertje luchten, zijn je schoenen weer hartstikke droog.

Eigenlijk is deze schoen voor iedereen bedoeld: of je nou een citytrip met je lover gaat maken, of in je eentje de bergen gaat beklimmen in de Alpen. De schoenen zijn zo gemaakt dat het er naast modieus uitzien, ook nog eens ontzettend fijn loopt en tegen veel nattigheid kan. Ontzettend handig dus ook als jij deze zomer in Nederland verblijft.

Deze schoen is door zijn waterbestendigheid zo snel populair geworden, dat ze al met 12.500 euro boven hun eigenlijk goal zitten!

Total
0
Share