De toffe nieuwe wintercollectie van The GoodPeople

Als je met de nieuwe wintercollectie van The Goodpeople over straat loopt, zullen er gegarandeerd wat nekken breken. Het Rotterdamse mannenmerk heeft zijn handen uit de mouwen gestoken om een schitterende collectie in elkaar te knutselen.

De winter kom je hier in Nederland het beste door met waterdichte stoffen, maar dat heeft The GoodPeople allemaal covered. Door innovatieve stoffen, bijzondere details en soepele pasvormen is de collectie niet alleen een plaatje om te zien. De kleding uit de wintercollectie van The GoodPeople schijnt als gegoten te zitten, mits je de goede maat om je heupen slingert.

wintercollectie-thegoodpeople-2
Foto: The GoodPeople

Toffe wintercollectie van The GoodPeople

The people behind The GoodPeople

Ontwerper Ivo van Deyzen (36) van The GoodPeople heeft inmiddels aardig wat opgebouwd met het merk. Wat ooit in 2008 begon is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol merk. De vrouw van de Rotterdammer werkte toentertijd voor verschillende modemerken en besloot mee te doen aan het avontuur. “Vrijheid is keuzes maken. Fouten maken, beter worden en ervoor gaan is voor mij de enige manier om iets goed te doen”, aldus meneer van Deyzen. Het stel combineert hun krachten door filosofie en een persoonlijke touch, wat gelijk de kracht is achter het merk. “We maken kleding waar we ons goed in voelen, en hopen dat anderen dat ook zullen doen.”

Tien jaar na dato is het merk in ruim 140 winkels terug te vinden in de Benelux. Het stel is niet bang om internationaal te denken, want zij verkopen het merk onder andere ook bij Harvey Nicols in Hong Kong, Ron Hermans in LA en Robinsons in Singapore. Voor de Rotterdammers onder ons niet getreurd. Halverwege 2016 ging de eerste flagship store van The GoodPeople in hartje Rotterdam open aan de Pannekoekstraat. Er is meteen groots uitgepakt en in hetzelfde pand een kantoor en showroom in elkaar gezet.

De wintercollectie van The GoodPeople

Met schitterende campagnebeelden in een fabelachtige setting, trekt de collectie al snel de aandacht. Met veel kleurgebruik, verschillende stoffen, maar vooral de bijzondere details, wordt de collectie naar een hoger niveau getild. De items hebben een uitgesproken karakter door onder andere coatings, knopen en ritssluitingen. De speelsheid van het The GoodPeople komt heel sterk naar voren door de borduursels waarmee de collectie is afgewerkt. Voor exclusiviteit en een water- en winddichte winter moet je hiero wezen.

Foto’s: The GoodPeople

Wie moeten hiero wezen?

The GoodPeople zijn mensen die speels, zelfverzekerd, imperfect, edgy, zelfbewust en eerlijk zijn. Ook als jij oog voor detail hebt, is een bezoekje aan de winkel zeker een aanrader. Het merk houdt ervan om uit hun comfortzone te stappen. Naast etiquette en goed gedrag probeert het merk los te breken van de verwachtingen in de maatschappij. Als je nog niet genoeg redenen had om een bezoekje te brengen aan Rotterdam, heb je die nu in ieder geval wel.

wintercollectie-thegoodpeople-5
Foto: The GoodPeople
Total
1
Share