Timberland SS16 Sensorflex Collection

Dat we, net zoals de rest van de wereld, zeer groot fan zijn van Timberland moge duidelijk zijn. Dat het merk mooie, maar vaak zeer robuuste en winterse schoenen maakt ook. En om ook in de zomerse maanden relevant te zijn komt Timberland nu met de Sensorflex Collection. En dan wordt het interessant…

Sensorflex technologie

Timberland komt met deze nieuw collectie met verschillende lichtgewicht schoenen, die een stuk toegankelijker zijn tijdens het voorjaar en zelfs de zomer. De on-trend schoenen met een unieke zool, passen zich aan aan de ondergrond. Denk aan sportieve en klassieke modellen, waarbij gebruik gemaakt is van zacht canvas en/of een goede kwaliteit leer. En/of? Jup, Timberland combineert beide materialen in deze nieuwe collectie, zonder pardon!

De technologie heeft een drie-laags zool, met een stoot-absorberende bovenlaag. Comfortabel, lichtgewicht en toch stijlvol!

Never stand still

De Sensorflex Collectie van Timberland heeft veel variatie, dus voor iedereen zit er wel een schoen bij die perfect bij je smaak past. De Bradstreet Family, de Amherst Family, de Killington’s, maar wij zijn vooral fan van de Euro Hiker Mid Jaquard, ofwel de moderne bergschoen en aan de andere kant het old school bergschoenmodel: Brewstah Deconstructed Boot.

Total
0
Share