The Rock heeft z’n eigen Under Armour schoenen

Er goedgekleed bij lopen is een must voor de moderne man. Ook als je gaat sporten, wil je goed voor de dag komen. Het fitnesskledingmerk Under Armour staat bekend om stijlvolle sport outfits. De nieuwe ‘The Rock Collectie’  is speciaal ontwikkeld voor prestatietraining. Dit is gedaan in samenwerking met niemand minder dan Dwayne Johnson: wereld bekende entertainer, groots Amerikaans acteur en professioneel worstelaar. Een uitstekend voorbeeld van een hard werkende sporter.

under-armour-3

‘The Rock Collectie’ van Under Armour

Volgens Dwayne is succes geen eindpunt, maar een continu proces van fysieke inspanning dat je elke dag een stukje verder brengt. Met deze gedachte heeft hij elk stuk uitrusting getest, net zo lang tot hij er tevreden over was. De SuperVent Project Rock Training-collectie moet atleten helpen om op hoog niveau te presteren. Het trainingsmateriaal is zo ontwikkeld dat de sporter wordt voorzien van ultramoderne koeling, ventilatie en vochtregulatie, zodat hij langer kan presteren. Under Armour CoolSwitch onttrekt warmte aan de huid en zorgt daarmee voor een verkoelend effect. De overtollige warmte kan ontsnappen door het lichte materiaal van mesh en je blijft droog door het HeatGear weefsel. Ideaal!

under-armour-2

SuperVent Project Rock Training-collectie

De SuperVent Project Rock Training-collectie bestaat uit een complete productlijn voor mannen met T-shirts, broeken, shorts en leggings. De prijzen variëren van € 35 tot € 140. Daarnaast is er een speciale Project Rock Deltatrainingsschoen gemaakt. Deze trainingsschoen is geïnspireerd op de slopende trainingssessies van Dwayne. Het schoeisel is ontwikkeld met behulp van Armour’s Charged Cushioning-technologie. Hierdoor wordt de impact geabsorbeerd en de energie sterker. De trainingsschoen biedt daarnaast goede enkelondersteuning voor meer stabiliteit. De Project Rock Delta-schoen is beschikbaar voor € 140.

under-armour-4 under-armour-1

under-armour-5

Total
0
Share