The power of black: waarom zwart dragen altijd een goed idee is

CREDITS: Parker gibbons

Iedere man zou zwarte kledingstukken als basis is zijn kast moeten hebben hangen. Het dragen van zwart straalt stijl en aanzien uit. Het staat iedereen, is makkelijk te combineren en met zwart ga je vrijwel nooit de mist in. Ideaal! Wij geven je nog een aantal redenen om je te overtuigen van the power of black.

Zwarte kleding

Met zwart ga je nóóit de mist in

Nu je moeder de kledingsetjes niet meer klaarlegt, kan het soms lastig zijn om je een beetje fatsoenlijk te kleden. Als man wil je er natuurlijk goed uitzien en het dragen van zwart is daarbij een uitkomst. Zwart past bij ieder kledingstuk dat je hebt. Ook is zwart altijd gepast. Of je nu een een date, feestje of zakelijke afspraak hebt. Black is ready for every occasion.

Vrouwen vinden het sexy

De beste reden om zwart aan te dragen lijkt ons. Vrouwen worden enorm gelukkig wanneer je gewoon een zwart basic t-shirt draagt. Geen poespas, gewoon eenvoud. De simpele schoonheid is onweerstaanbaar voor ze.

Daarnaast kun je met zwart nóóit overdressed op een afspraakje te komen. Wanneer je zwart draag lijkt het niet alsof je té hard je best hebt gedaan die ochtend…

Foto: Tyler Nix

Kind kan de was doen

Je hoeft alleen maar zwart wasmiddel aan te schaffen.

Staat goed

Zwart staat iedereen goed. Het geeft een zelfverzekerde uitstraling. Een andere fijne bijkomstigheid: zwart kleedt af. Het dragen van zwart oogt slanker en verbergt net even die dad bod.

Geen vlek te bekennen

Een bierdouche, rode wijn, saus van je burger. Niks zal jouw zwarte outfit zichtbaar vies maken. Wat je ook knoeit, op zwarte kledingstukken zal een vlek nooit duidelijk zichtbaar zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een wit of blauw gekleurd kledingstuk. Maak je dus vooral geen zorgen over je onhandigheid of zweetoksels. Behalve dat je je deo niet moet vergeten…

Investeer

Zwarte items zijn klassiek, tijdloos en nooit uit de mode. Eenmaal een goed zwart kledingstuk en je zult er jaren plezier van hebben. Daarom zou je moeten investeren in een goed zwart item zoals een zwart leren jack of winterjas.

Afwisseling

Zwart hoeft niet saai te zijn. Wissel daarom af met verschillende materialen en silhouetten. Zorg dat je outfit gaat leven door verschillende structuren te combineren. Trek bijvoorbeeld een zwarte pantalon met een grove wollen trui aan. Let wel op: top en bottom moeten in balans zijn. Een strakke broek moet gecombineerd worden met een lossere top, andersom geldt hetzelfde.

Total
0
Share