Deze spijkerbroeken voor heren zouden in je kast moeten hangen

CREDITS: Ben Weber

Een spijkerbroek is onmisbaar in ieders garderobe. Comfortabel, stijlvol en super makkelijk te combineren. Houdt het daarom niet bij één spijkerbroek, maar zorg dat je verschillende soorten in je kast hebt hangen. Mits deze beetje goed bij je figuur passen of course. Het leven wordt gewoon een stuk makkelijker wanneer je een aantal goede jeans voor het grijpen hebt.

De perfecte spijkerbroeken voor heren

Skinny fit

De skinny fit jeans valt strak op het bovenbeen en loopt ook smal over naar de enkel. De skinny fit is dus een behoorlijk strakke jeans, pas daarom wel een beetje op dat niet alle vormen van je onderlichaam te zien zijn, vooral niet bij het kruis…

Combineer de skinny fit met losse bovenkleding zoals een oversized sweater of t-shirt voor een stijlvolle look. Rol daarbij de pijpen op en draag de jeans met een tof paar sneakers of bijvoorbeeld chelsea boots. And you’re good to go.

Ideaal wanneer je een sportieve bouw hebt. Je traint toch niet voor niets fanatiek je benen?

Foto: Matheus Lira

Slim fit / Tapered fit

Degene die graag iets meer lucht willen bij de beentjes, kunnen gaan voor een slim fit of tapered fit jeans. Beide hebben een smalle pasvorm waarbij de tapered fit weer net iets lossen aan de bovenbenen valt. De spijkerbroeken zijn ideaal voor mannen met een iets stevige benen. Ook perfect voor de kerels onder ons met spillebeentjes. In een skinny jeans is je bouw namelijk heel duidelijk te zien en de slim fit of tapered fit jeans verbergt dit juist een beetje.

This is a musthave!

De slim fit en tapered fit zijn beide ideaal te combineren, voor zowel casual als formeel. Dus prima met een sweater en ook goed met een colbert. Goed met ruige boots en stijlvol met mooie leren sneakers.

Foto: Youssef Aboutaleb

Straight fit

De klassieker onder de spijkerbroeken is de straight fit, oftwel regular fit. De pijp van deze spijkerbroek loopt recht van heup tot enkel. Perfect voor alle mannen die niet houden van strakke broeken waardoor de skinny, slim en tapered fit dus al afvallen. Perfecte jeans voor de wat stevige of brede bouw. Combineer deze spijkerbroek met een goed overhemd plus dress shoes en je hebt een zakelijke outfit.

Foto: Tim Wright

Welke kleur?

Elke man hoort een licht, donker en zwarte wassing jeans in zijn kast hebben liggen. De perfecte basic kleuren waarmee je altijd goed voor de dag komt, bij welke gelegenheid dan ook. Wil je echt uitpakken? Neem dan ook een grijze wassing en een broek met toffe details, zoals gaten bij de knieën. Al is deze trend wel op z’n retour..

Goed. Tot jeans!

Foto: Nathan Dumlao
Total
0
Share