RRL Leather Backpack

De herentas is uitgegroeid tot een echte essential. Handig voor werk, privé, maar toch kan ook zeker voor op reis. Zo schreven we eerder over de Venture Backpack, die alles in huis heeft op het gebied van technologie. Nu zoomen we in op de RRL Leather Backpack van modehuis Ralph Lauren, welke vooral op het gebied van stijl veel te bieden heeft!

RRL Leather Backpack

Vroeger droeg je een logge rugzak op school met een bescheiden broodtrommel, maar nu vervangt de stijlvolle variant zowat de aktetas. Deze rugtas van Ralph Lauren is nog maar net gelanceerd, maar nu al ontzettend gewild en wij snappen wel waarom. Ralph Lauren geeft een streetwise oplossing voor wie zijn spullen tijdens een dagje stadsjungle comfortabel en in stijl met zich mee wil dragen. Een keer wat anders dan de polo, waaraan Ralph Lauren nog altijd doet denken.

Gemaakt van soepel bruin leder met grote buitenzakken en belangrijker nog; een ruim hoofdvak. Hierdoor kan Riley ook prima mee op reis als handbagage, héél gezellig. Wel kost deze beste Riley een kleine €1000,-. Maar voor iets die je constant bij je draagt, valt dat ook wel weer mee. Het is de soort tas die door de combi van high-end stijl en robuustheid er juist beter uit gaat zien door de jaren heen.

Total
0
Share