REV’IT!: Tailored Urban Motor Wear

Kijk, dit zijn nou merken waar we van houden. De dames en heren van REV’IT! kijken al sinds 1995 verder dan hun neuzen lang zijn en dat werpt dan ook z’n vruchten af. Motorrijden hoort al jaren niet meer alleen bij de ‘oude garde’, waarmee we mannen en vrouwen bedoelen die zich erg goed voelen in zware leren pakken met geborduurde plaatjes van doodskoppen. Ze rijden nog wel rond hoor. Maar ook niet heel lang meer, de gemiddelde leeftijd van deze groep begint ook dicht in de buurt te komen van het kookpunt van water.

Anyway, motorrijden is ook van ons. En wij, de jeugd van tegenweurdig, houden ervan om er stijlvol bij te lopen- én te rijden. En daar komt REV’IT! om de hoek…Revit_Manify_US3

REV’IT! Urban

Wat je het liefste wilt is gewoon in je korte broekje, met je slippers en t-shirt aan op de motor stappen en door de stad heen cruisen. Ga je de snelweg op? Dan pak je een lekker denim vestje. Het geeft een heerlijk bevrijdend gevoel. Maar het is een illusie om te denken dat dit ook maar een beetje veilig is. Gelukkig is het mogelijk om dit gevoel ook te hebben met veilige motorkleding. Broeken en jassen die zelfs veiliger zijn dan leder!

De Urban collectie van REV’IT! ziet er uit alsof het je normale kleding is. Er wordt naar de laatste trends gekeken door de ontwerpers van het merk en een dikke collectie neergezet, waarmee je met trots over straat lopen, rijden én eventueel dus ook glijden. Als je valt, val je dus in stijl ;-). Alle kleding van REV’IT! is voorzien van een innovatieve vorm van ledemaatprotectie. Maar ook door het textiel is lastiger heen te schaven dan door leer, je slaat dus twee vliegen in één klap.

Vintage vs. business

Binnen de Urban collectie kun je combineren tot een stijlvol zakelijk outfit, met langere jassen en een donkere spijkerbroek. Kies daarbij bijvoorbeeld de zwarte Freemont laarzen en de waterdichte Sense H2O handschoenen. Ga je liever voor een vintage look, kies dan het Jack Flatbush Air Vintage Jack, een wat lichtere denim en de Abbey Road handschoenen.

Dus of je nou met de Distinguished Gentleman’s Ride meerijdt of je moet in een formeel outfit naar je werk, er zit sowieso wat voor je bij. Maar ook voor een roadtrip zit je goed. Zelf hebben we met warm weer in Zwitserland en erg warm weer, in Italië, er al erg veel mee gereden. Ook een flinke hoosbui hoeft geen probleem te zijn, mits je H2O artikelen besteld hebt.

Revit_Manify_US1Revit_Manify_US7Revit_Manify_US2

Revit_Manify_US8

Foto’s: United Studio’s

Motor: Ducati Scrambler Full Throttle | Helm: Bell Ducati Short Track Casco Jet | Zonnebrillen: Persol

Total
0
Share