Ralph Lauren komt met ‘Snow Beach’ Reissue collectie

Dit jaar viert Ralph Lauren haar 25e jubileum, waardoor er meerdere iconische collecties terug zullen komen. Maar de collectie die we wel moesten uitlichten is de  reissue van ‘Snow Beach’, een heerlijke vintage collectie geïnspireerd op de originele collectie uit 1993. Weet je nog? Toen snowboards nog een voor en achterkant hadden.

Ralph Lauren ‘Snow Beach’

Volgens Complex bestaat de re-release van de Ralph Lauren Snow Beach collectie in ieder geval uit een pullover, vest, cap, bucket hat, poncho, backpack, fanny bag en sneakers. Waarvan we het vissershoedje misschien nog kennen van Raekwon, die ‘m droeg in de video ‘Can It Be So Simple’. Mja, of bijvoorbeeld niet.

Maar één ding is zeker, dit ziet er super stylish uit. De vintage, maar zeer kleurrijke sneeuwcollectie doet ons met warme gevoelens terugdenken aan de jaren ’90, toen we als 60 centimeter hoge ventjes van de piste afscheurden. Maar naast het originele kleurenschema lanceren ze ook een zeer stijlvolle zwart-wit collectie, welke je gegarandeerd doet opvallen in de witte bergen.

Ralph Lauren heeft 25 januari in de planning staan om de kleurrijke collectie te lanceren en de Black & White collection volgt op donderdag 1 februari. Ze zullen verkrijgbaar zijn in officiële RL-dealers en online.

Houdt Manify Essentials in de de gaten voor meer toffe collecties!

Total
1
Share