Oliver Sweeney Tatoeeert je schoenen!

Een mooi paar schoenen is persoonlijk. Het is jouw smaak, jouw maat en het geeft een stukje van jouw persoonlijkheid weer. Het Britse Oliver Sweeney doet daar nog een schepje bovenop. Door het Italiaanse leer, optioneel, van een persoonlijke tatoeage te voorzien.

Oliver Sweeney

Ok, eerst moet ik een schoen kiezen die bij me past én waar een tatoeage op zou passen. Ik ben uiteindelijk voor een tijdloze maar nu weer helemaal hippe brogue gegaan. De Oliver Sweeney Aldeburgh Tan is een formele Oxford brogue. De gedetailleerde brogueing geeft een klassieke look wat, denk ik, in combinatie met de tatoeage een unieke schoen gaat worden!

Tatoeage
Dan is het tijd om de tatoeage te kiezen. Wat moeilijk! Ik doe veel inspiratie op op de Tattoo-pagina en de Pinterest van Oliver Sweeney. Ik was op zoek naar iets wat bij mij als persoon past. Het moest ook niet te groot of te aanwezig zijn. Uit eindelijk heb ik gekozen voor de skyline van mijn stad, ‘s-Hertogenbosch, op de hak van mijn schoen. Ik heb een aantal voorbeelden, schetsen en foto’s gestuurd waarna ik 2 weken met spanning op mijn schoenen heb gewacht.

Daar zijn ze dan: wauw! Mooier dan ik had verwacht! Opvallend zonder schreeuwerig te zijn. Een heerlijke nette schoen met toch een vleugje ‘ondeugendheid’. Je ziet aan de schoenen en aan de tatoeage dat het authentiek  handwerk is en dat maakt het alleen maar mooier.

Wil jij ook een kwaliteitsschoen met een persoonlijke touch? De Oliver Sweeney Brogues zijn er vanaf €249,-. De tatoeage service begint bij ongeveer €30,- voor initialen en loopt op, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je personalisering.

oliver-sweeney-x-manify-1

oliver-sweeney-x-manify-12

oliver-sweeney-x-manify-11

oliver-sweeney-x-manify-10

oliver-sweeney-x-manify-8

oliver-sweeney-x-manify-7

Total
0
Share