New Balance FuronPro en VisaroPro

Vorig jaar heeft New Balance een terugkeer gemaakt naar het voetbal. Ze maken al meer dan 100 jaar schoenen en maken zeer gepassioneerd high-tech schoenen met een unieke designs. De Furon en de Visaro zijn modellen van de nieuwste collectie van New Balance. En ze zijn super slick

Game on or game over

Furon

New Balance Furon is gemaakt voor het type speler dat maar één ding wil: vooruit. Typre Negredo of Tim Cahill. Spelers die de wedstrijd in één keer kunnen en willen afmaken. De noppen geven voorwaartse grip, zodat je zo snel mogelijk weg bent. Het bovenwerk is gemaakt van licht en dun materiaal, zodat je veel energie en precisie in de bal kunt stoppen.

Visaro

New Balance Visaro is ontwikkeld voor de meer wendbare spelers. Types die graag draaien en keren en veel acties maken zoals Aaron Ramsey en Samir Nasri. Kilometervreters en wedstrijdmakers. Voetballers die vanaf het eerste fluitsignaal hun stempel op de wedstrijd willen drukken. De nieuwe Visaro heeft rondere noppen voor grip in alle richtingen, zodat je lekker vrij kunt bewegen. Het bovenwerk heeft veel profiel, voor meer grip en voor als je curve op de bal wilt geven.

Design

Het ontwerp van beide modellen zijn onmiskenbaar en superstrak. Felle kleuren en prachtige lijnen, zoals we het graag zien op het veld. Dus ook al heb je een lelijk uitshirt aan of zelfs een grijze joggingbroek, met deze voetbalschoenen ga je stijlvol de wedstrijd in!

Total
0
Share