Laauw: dit Nederlandse merk gaat de wereld over met hun leren tassen

Laauw is een merk waar we als Nederlands zeer trots op mogen zijn. Ze maken premium leren tassen met unieke designs, die telkens gekoppeld zijn aan een Europese stad of in samenwerking gemaakt zijn met bijzondere partners. De tassen worden vervaardigd van hoogwaardig leder in het Nederlandse epicentrum van leer: Waalwijk.

Maar Laauw is meer dan een high-end mode merk. Ze willen met hun merk een verhaal overbrengen dat samengevat kan worden als: ‘The World is Yours’.

Tblisi collectie

De naam ‘Tbilisi’ betekent letterlijk ‘warmwaterbron’, wat te wijten is aan de vele zwavelbaden in de Georgische stad. Daarnaast creëert de combinatie van een goed onderhouden historische deel van de stad, met oude kerken, ruïnes en een waterval met moderne hotels, concept stores en architectonische hoogstandjes, een prachtige samenstelling van oud en nieuw. Deze prachtige stad is dan ook niet voor niets een hippe citytrip bestemming bij uitstek aan het worden!

Maar ook omdat Tblisi op modieus gebied steeds meer aan het floreren is, inspireerde het Laauw voor hun nieuwe grote urban collectie. Alle tassen zijn geïnspireerde op verschillende districten in de stad. Neem Rustaveli Avenue, de hoofdstraat van Tblisi. Die zit vol met high-end modewinkels, waardoor de naam van de shopper meteen duidelijk was. De laptoptas heeft de naam ‘Okrokana’ gekregen, na een grote faciliteit waar veel startups en hightech bedrijven zitten.

Check hier de volledige collectie.

Design your own Laauw bag

Het moge duidelijk zijn dat dit Nederlandse merkt zeer lauwe tassen maakt. Maar misschien zit er in jouw brein een ontwerp dat nét niet aansluit bij het huidige aanbod. No problem, my friend. Op 24 november organiseert Laauw een workshop waar je je eigen tas kan creëeren, sámen met het de head of design.

Je kan dus één dag tassenontwerper zijn van je eigen high-end tas!

Het mooie is dat de tas ook daadwerkelijk in productie zal gaan en je ‘m twee weken later thuis zal ontvangen. Wil je pionieren en de eerste Laauw x [jouw naam] tas ontvangen? Meld je dan aan voor de workshop op zaterdag 24 november van 10 – 12u in de showroom in Den Bosch.

Total
0
Share