Bad ass backpacks van Kruk Garage!

In de Oekraïense Kiev zit een workshop, waar deze onwaarschijnlijk toffe tassen met de hand worden ontworpen en geproduceerd. Kruk Garage vult een gat waar veel mensen op zitten te wachten. Vintage fashion, met een ruig tintje.

Kruk Garage

Het bedrijf heeft upcycling naar een hoger niveau getild. De producten van Kruk Garage zijn uitsluitend gemaakt van gevonden materialen, zoals legertassen en riemen. Sommigen stammen zelfs uit de Tweede Wereldoorlog. Toch doet het niet af aan het design van de backpacks, het is eerder een verrijking. Het geeft de tassen die ruige, old school look waar jij naar op zoek bent. Of nou ja, wij in ieder geval wel!

Urbanbozz_KrugGarage1

Urban Bozz

Er is één bedrijf dat begrijpt dat we in Nederland dit soort tassen nodig hebben en dat is Urban Bozz. Deze guys importeren de tassen van Kruk Garage. Saai komt niet voor in het woordenboek van de mannen van Urban Bozz: een combinatie van materialen, de strakke vormgeving en kleurstelling garandeert een eigentijdse en dynamische look. Hier worden de tassen op uitgezocht. Ze zijn vintage, maar stijlvol én praktisch, ongetwijfeld onmisbaar voor mannen met een rebelse kijk op fashion. En we weten allemaal dat Nederland dit soort heren rijk is. Gelukkig!

Naast rugzakken, heeft de webshop ook aktetassen, schoudertassen, packbags en laptoptassen van hetzelfde kaliber. Absoluut de moeite waard om een keer een kijkje te nemen!

Urbanbozz_KrugGarage7

Lederen rugzakken

Het toffe aan de lederen backpacks van Krug Garage is dat ze met meerdere stijlen hand in hand gaan. Industrial, motoren en denim, maar ook prima bij bijvoorbeeld een wat formelere parka, nette jeans en een setje chelsea boots.

Ik denk dat we elkaar de hand kunnen schudden als we zeggen dat leren roll top rugzakken ontzettend dik zijn. Als jij je lunchtrommeltje op je werk uit een tas van Kruk Garage haalt, dan krijg je tóch andere gezichten dan bij een standaard Eastpack. Snappen wij wel.

Urbanbozz_KrugGarage6

Urbanbozz_KrugGarage3

Total
0
Share