Ikea lanceert epische kledinglijn

Goed nieuws voor de echte Ikea-fans onder ons. Vanaf vrijdag 2 november kun je je liefde voor de winkelketen namelijk letterlijk uitdragen. Vanwege de 75e verjaardag van Ikea Nederland brengen ze t-shirts en truien uit met onder andere de tekst ‘Billy is my homeboy’.

Ikea brengt ‘Billy is my homeboy’ t-shirts uit

Naast de tekst ‘Billy is my homeboy’ kun je kiezen voor ‘Ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’ (referent naar de kinderspeelplaats van de winkel). Een afbeelding van een typisch Ikea-softijsje of een broodje worst op je t-shirt kan ook. Ikea maakte het nieuws gisteravond via Instagram bekend. Onder de aankondiging stromen al honderden enthousiaste reacties binnen.

De t-shirts en truien zijn vanaf morgen te koop bij zes vestigingen in Nederland: Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht. En je hoeft ze niet nog zelf in elkaar te zetten. Verder zit er, zoals je zou verwachten, ook een zacht prijskaartje aan. Voor één shirt leg je € 9,95 neer en voor een trui betaal je €19,95.

Wil je er graag eentje hebben dan is het aan te raden om vannacht voor de deur te kamperen. Er worden er namelijk maar een paar honderd gemaakt. “En die zijn morgen weg”, aldus een woordvoerder. “Als de vraag echt gigantisch is, zien we wel weer verder. Wel komen er nog win-acties op social media”.

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Total
0
Share