Bij dit kledingmerk betaal je met likes in plaats van geld

Betalen met likes in plaats van je zuur verdiende centen. Klinkt niet verkeerd toch? Het is een trend waar merken zich steeds vaker aan branden. Zo kon je bij Opel ook al auto’s kopen met views op YouTube. Bij het kledingmerk Strellson is het nu mogelijk. De winkel heeft namelijk naast de normale webshop ook een tijdelijke ‘Like-Shop’ geopend.

Hoe werkt het?

Strellson heeft een aantal toppers uit hun lente- en zomercollectie geselecteerd die je kan kopen via de Like-Shop. Deze ziet eruit als een normale webshop maar werkt nét even wat anders. De items reken je namelijk niet of met euro’s, maar met Facebook-likes. En dan bedoelen we niet zo’n actie van ‘like onze Facebook-pagina en krijg tien procent korting’. Nee, bij een genoeg aantal likes krijg je het item gewoon gratis opgestuurd. Voor niks, noppes, nada.

Staat er een item tussen die je wel tof vindt? Dan kan je via de shop een Facebook-post ontwerpen. Vervolgens kan je op je eigen Facebook-account inloggen en de post plaatsen. En dan is het hopen dat je online vrienden een beetje lief voor je zijn. Want met het aantal likes op je post ‘betaal’ je uiteindelijk het kledingstuk. Hoeveel likes je nodig hebt, hangt af van het item. Zo kost een T-shirt bijvoorbeeld 50 likes en een trenchcoat meer dan 200 likes.

Limited

De Like-Shop is een tijdelijke actie. Ieder product in de webshop is daarom maar één keer verkrijgbaar. Dus heb je ergens je oog op laten vallen dan moet je snel zijn! Want zodra iemand anders genoeg likes heeft verzameld is het kledingstuk voor hem en verdwijnt het product uit de shop. Meer info en de kledingstukken uit de Like-Shop vind je hier.

 

like-shop

Total
0
Share