The Joon: Iets nieuws om je nek

Kijk, dit vinden we tof; een beetje innovatie op het gebied van stijl. Natuurlijk, modeontwerpers komen regelmatig met nieuwe dingen, maar toch blijft het pak vrij traditioneel. Je kan variëren met kleur, patronen en de geijkte accessoires, zoals je stropdas. Of kijk naar de populariteit van de dasspeld en het pochet! Maar het zijn allemaal dingen die al tientallen jaren bestaan. Tijd voor iets nieuws..

Jonams

Het oer-Hollandse innovatieve duo Joeri en Matthijs Spruijt vonden dat het tijd was om de keuze wat uit te gaan breiden. Want wat hang je om je nek? Bij een black-tie dresscode natuurlijk een vlinderdas. Is het wat informeler, ga dan voor een stropdas of geen van beide. Maar veel meer valt er niet te kiezen. Jonams introduceert the Joon, een onderscheidende accessoire voor (semi-)informele gelegenheden. Uniek is het zeker!

The Joon

Het is natuurlijk de vraag of de mode-wereld dit accepteert, aangezien we al zo lang gewend zijn aan de traditionele das en strik. Zelf vinden wij het aanzicht ook even wennen, maar we zijn erg enthousiast dat er geprobeerd wordt wat nieuws onder de zon te brengen! Dus vind je het tof en heb je de ballen om het ook te dragen, check dan sowieso even de website van Jonams!

Total
0
Share