Zo ga je de lente door in stijl

De lente is deze week officieel begonnen, dat betekent dat je garderobe best een kleine update kan gebruiken. Want ook als het zonnetje schijnt, wordt soms verwacht dat je formeel gekleed bent. Het is dus van belang dat je kleding van goede kwaliteit is, zodat je met iedere temperatuur goed zit. Kies daarom voor een goede stof, zoals superwol. Maar daarnaast is het natuurlijk ook wel nice om je outfit af te stemmen op dit heerlijke seizoen.

Formeel in de lente

Laten we het woord ‘outfit’ voor de gelegenheid wat breder trekken. Bij een fatsoenlijke verschijning hoort natuurlijk een pak en mooie accessoires, maar een leuke auto maakt het plaatje natuurlijk compleet.

Allereerst zorg je natuurlijk voor een mooi pak, kies voor lichte tinten, eventueel met gekleurde details. Daaronder een net paar schoenen om het af te maken. Vermijdt de geijkte cognac tinten, dus ga voor een uitdagendere kleur.

Stijlvolle-lente-2017-3

Ook qua accessoires mag je best uitpakken. Een laptoptas hoeft niet per se van zwart nylon te zijn. En je rolkoffer hoeft absoluut niet zo’n standaard vierkant ding te zijn van de Action. Beter ga je voor kwaliteit en pak je ook iets dat er ook nog eens leuk uit ziet.

Alles draait natuurlijk om je uitstraling. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met een goede lach op je gezicht, maar zeker ook met je oog voor detail. Want wat stijliconen van James Dean tot David Beckham gemeen hebben, dan is het oog voor detail. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen stijl, de één houdt het liever bij de basics, de ander pakt liever wat meer uit. Maar bij iedereen is over elk puntje nagedacht. En ondanks dat we wel zo doen, zijn wij echt niet the next Beckham, Dean en Bond. Maar dat kan jíj wel zijn. Just give it a try! 😉

Stijlvolle-lente-2017-10

Stijlvolle-lente-2017-2

Stijlvolle-lente-2017-6

Stijlvolle-lente-2017-5

Stijlvolle-lente-2017-8

Stijlvolle-lente-2017-13

Stijlvolle-lente-2017-1

Stijlvolle-lente-2017-9

Mercedes C400 4Matic9

Stijlvolle-lente-2017-4

Stijlvolle-lente-2017-11

Total
1
Share