Fashion done right: hier worden vrouwen wild van!

Hier worden vrouwen wild van!

1. Wit t-shirt

Back to basic. Hoe simpel het ook klinkt, een makkelijk wit t-shirt doet het heel goed bij vrouwen. Het liefst ook met een witte boxer eronder om het helemaal af te maken. Alleen een witte boxer kan natuurlijk ook, maar in etappes werkt toch wat spannender. Fashion done right hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Dit trucje doet het hem vooral als je een flink kleurtje te pakken hebt, mark our words.

2. Bril

Dit is een beetje een dingetje waar je eigenlijk geen controle over hebt. Je hebt zelf namelijk ook niet om goede ogen gevraagd waardoor je geen bril hoeft te dragen. Echter zijn er wel toffe brillen zonder sterkte, die je serieuze blik nét even wat meer kracht bij staan. Mocht je dit een beetje onzin vinden? De zonnebril heeft een beetje hetzelfde magische effect bij de dames.

fashion-done-right-1

3. Toffe kicks

Maar wat zijn dan toffe kicks? Sneakers zijn tegenwoordig overal en al heel snel toegestaan, dat weten we allemaal. Toch gaat de voorkeur van vrouwen meestal uit naar de classics. Wat eventueel zélfs in combinatie met een pantalon kan. Het nonchi stijltje slaat heel erg aan en zal voorlopig wel blijven hangen. Echter kunnen de dames een goede spijkerbroek met Chelsea boots ook waarderen.

4. Een goed overhemd

Het blijft een algemeen bekend dingetje dat vrouwen een man in pak niet kunnen weerstaan. Nu is een compleet pak wellicht overbodig in veel gevallen. Echter kan eens in de zoveel tijd een overhemd om je schouders slingeren zeker geen kwaad. Slim fit is wel een cruciaal onderdeel om dit te laten slagen, het mag er wel een beetje verzorgd uitzien. Een gilet is ook geen misselijke optie.

fashion-done-right-2

5. Lekker luchtje

Dit hoeven we eigenlijk niet te melden, maar we doen het toch. Een lekker luchtje is essentieel als je een vrouw wilt imponeren. Op het moment dat verder alles fout gaat met je outfit, kan ze hier niet meer met gezond verstand over nadenken. Mannenparfums doen namelijk iets geks met het brein van een vrouw, waardoor ze de rest even vergeet. Score!

6. Statement watch

Een man with a good taste in watches kan een vrouw altijd waarderen. Het hoeft geen massaal dingetje te zijn met allerlei knoppen en lichtjes, maar iets elegants en subtiels is altijd goed. Vergeet niet een soepele move te gebruiken op het moment dat je haar verteld dat het tijd is om te gaan. Back to your place uiteraard.

7. Materiaal

Fashion done right doe je door fijne stoffen om jezelf heen te hangen. Als een vrouw aangesproken wordt door een man met een paar luxe stoffen om zich heen gewikkeld, is ze al snel impressed. Dan bedoelen we uiteraard niet in a gold digger way, maar stof doet gewoon heel veel met een vrouw. Vervang katoen met wat natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld wol of kasjmier en ze kan niet meer van je afblijven.

fashion-done-right-5

8. Mooie leren tas

Stel je voor, ze wandelen in een groepje overstraat en je ziet dat er onderling overleg plaatsvindt. De dames komen  altijd in groepen en de mening van de gehele groep is het belangrijkst. Op het moment dat jij er pretty decent uit ziet, manteljasje aan, overhemd eronder, een pantalon met passende stappers en de leren tas. Die leren tas straalt een bepaalde klasse uit en vrouwen vinden het fantastisch.

9. Een fijne trui

Een fijne trui is cruciaal om te hebben als je een dame wilt imponeren. Wederom een natuurlijke stof, erg belangrijk. De fijne trui is een helder symbool voor vrouwen. Bij het zien van de fijne trui vertoond een vrouw al snel nesteldrang. Op het moment dat zij de trui probeert te confisqueren, weet je al genoeg. Probeer te voorkomen dat ze het ding daadwerkelijk in beslag neemt, want je krijgt het niet terug. Fashion done right houdt ook in dat je de items goed beschermt en retourneert in je eigen kast.

fashion-done-right-4

 

Total
10
Share