De beste jassen om de lente door te komen

In Nederland weet je het gewoon nooit, de ene week sta je op het ijs en de andere week zit je op het terras. Met zijn allen hebben we één ding gemeen: we verlangen naar de eerste zonnestralen van de lente. Dat is het perfecte moment om te shinen en wij willen je hierop voorbereiden. Want voorkomen is beter dan genezen. Het is nog geen tijd om je spierballen te showen in een slim fit t-shirt en je wollen overcoat mag ook in de kast blijven. Deze jassen beschermen je tegen de kou, die je zeker gaat onderschatten, én je loopt er stijlvol bij.

Voorjaarsjassen 2018

1. Denim Trucker

De Denim Trucker is een tijdloos item. Dit komt doordat het makkelijk te combineren is, en ontzettend stijlvol is bij verschillende soorten outfits. De Trucker is niet snel té warm als de zon schijnt, maar kan ook nog van warmte voorzien mocht je het nodig hebben. En dat allemaal zonder stijl te verliezen.

2. Klassieker: Harrington jacket

Een échte klassieker die eigenlijk niet in je garderobe mag ontbreken. Meer classic dan een Harrington jas ga je het bijna niet vinden. Combineer de jas met een hedendaagse trend zoals streetwear en je bent ready to go. Deze uitvoering is in een modern jasje gestoken en past prima in het straatbeeld van nu.

 

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

3. Baseballjacket

Bomberjacks zijn de laatste jaren vaste prik geworden, met als bijkomende trend de baseballjacks. Dit is een luxe editie van het ervaren designermerk Golden Bear. Het jack is gemaakt van wol en de details zijn van leer. Niet voor niks dat de prijs van deze sportieve bomber hoger ligt dan gemiddeld, maar dan kun je voorlopig ook vooruit.

4. Rain coat

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer hier in Nederland. Mocht je onverhoopt een regenachtige dag hebben, dan zorgt een sierlijke regenjas er in ieder geval voor dat je er stijlvol bij loopt. Volledig waterafstotend én gevoerd van binnen, kun je met deze jas gewoonweg geen verkeerde slag slaan.

 

5. Anorak

Dit is er eentje voor de mensen waarvoor het glas halfvol is en graag nu al een strandwandeling gaan maken. Deze basic anorak is namelijk gemaakt om de wind buiten de houden. Perfect voor de lentes in Nederland wat ons betreft. De jas is makkelijk te combineren én bijzonder betaalbaar.

6. Trenchcoat

Trenchcoat is een van de meest stijlvolle items die een man kan bezitten, vooral in de winter. Alleen willen wij mannen een trenchcoat ook in de lente dragen. Deze trenchcoat is gemaakt van katoen en heeft een drukknoopsluiting, wat hem niet extreem warm en praktisch maakt.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

 

7. Leren jas

Als je een leren jas aanschaft, schaf niet alleen een jas aan. Nee, je schaft een imago aan. Een leren jas geeft je een compleet andere look. Die look die je eigenlijk altijd al wilde maar nooit durfde. Nu is het daar tijd voor heren. Want eerlijk is eerlijk, vrouwen vallen nu eenmaal eerder voor een bad boy dan voor een aandoenlijk type. Dit exemplaar is clean, heeft geen rare sterretjes op de rug en zal van jou een magneet maken.

8. ‘Flight Jacket’

Bij het laatste exemplaar durfde we wat meer risico te nemen. De ontwerpers van dit jack zijn geïnspireerd door de klassieke stijl van piloten. Alleen heeft het jack zodanig een upgrade gekregen dat het meer weg heeft van streetstyle. Combineer met een hoodie en klaar is je zondagse outfit.

Total
1
Share