Deze eBike is alles behalve burgelijk

De meeste elektrische auto’s en motoren zien eruit alsof ze uit de toekomst komen. Ze worden gekenmerkt door futuristische, strakke lijnen en hebben vaak buitenaardse vormen. Heel tof, begrijp ons niet verkeerd, maar soms missen we wel een beetje die fijne retro vibe. Heel blij werden we dan ook van de Munro Motor 2.0 eBike, een volledig elektrische fiets met een op de jaren ’60 geïnspireerd design.

Munro Motor 2.0 eBike

Het team achter de elektrische fiets liet zich inspireren door de Indian Scout van motorcoureur Burt Munro. De Nieuw-Zeelander verbrak met zijn 953cc motor meerdere snelheidsrecords tijdens de jaarlijkse motorraces in Utah. Zijn laatste record uit 1967 is nog altijd niet verbroken. Niet gek dus dat ze de motor van deze held als voorbeeld pakten. Zijn Indian Scout is de perfecte combinatie van snelheid en een vintage look, precies wat de mannen van Munro Motor met hun eBike wilden bereiken.

De bike is uitgerust met twee batterijen, waarmee je ruim 96 kilometer kan afleggen voor je ze weer moet opladen. Niet gek! Daarnaast fiets je met een topsnelheid van een kleine 50 km/u alle andere fietsers er met gemak uit. En misschien wel het meest indrukwekkende van allemaal; de fiets kost slechts €1525. Doe ons er maar eentje!

munro-motor-2-0-ebike

munro-motor-2-0-ebike2

munro-motor-2-0-ebike5

munro-motor-2-0-ebike1

munro-motor-2-0-ebike3

munro-motor-2-0-ebike4

munro-motor-2-0-ebike6

Total
1
Share