De nieuwe elektrische Wrangler: Jeep Recon Electric SUV

De giganten der autowereld blijven ons verassen met de ziekste en nieuwste bolides. Uiteraard gaat een nieuwe release dezer dagen gepaard met een groen tintje. Jeep introduceert haar nieuwste monster: de Jeep Recon Electric SUV.

Jeep Recon Electric SUV

Het automerk dat bekendstaat om haar stoere en krachtige wagens komt met verassend nieuws. Vanaf 2024 zal de nieuwste Jeep Recon Electric SUV haar opwachting maken. Dat betekent helaas nog twee jaar wachten voordat we mogen genieten van dit nieuwe (groene) paradepaardje. De eerste tekenen beloven in ieder geval veel goeds.

Jeep Recon
Foto: Jeep

De nieuwe Wrangler

De iconische Wrangler wordt dus een beetje weggedrukt. Ook de Recon staat voor knallen over bospaden, off-the-grid-acties en buiten de gebaande paden manoeuvreren. Het nieuwe beestje is meteen op de proef gesteld. De mannen van Jeep willen zeker van hun zaak zijn om in 2024 menig liefhebber niet teleur te hoeven stellen. Via de uitdagende Rubicon route én terug op één batterij heeft het ‘groentje’ al weten te doorstaan. Mede dankzij de nieuwste technologische snufjes zoals de Selec-terrein tractiecontrole en elektronisch besturende onderdelen is geen berg je te veel.

Eerste test…check

Mr. Recon krijgt de eer om volledig vanaf nul opgebouwd te worden om een echte Jeep te worden. Voor wie niet kan wachten om het dak met één handbeweging open te gooien, kan in 2023 als een van de eerste het volledig elektrische off-road monster bestellen. In 2024 zal het wachten beloond worden met een SUV voor zowel bekende als de onbekende paden. Dit nieuws belooft in ieder geval veel goeds als we kijken naar de toekomst van elektrisch rijden.

Source:
Uncrate, Jeep