Bewonder Bruce Wayne’s nieuwe Mercedes AMG Vision Gran Turismo

Bruce Wayne, ook wel bekend als Batman, krijgt voor de nieuwe film ‘Justice League’ een nieuwe auto. Dit keer levert Mercedes de wagen. Het merk neemt dat best wel serieus en komt met iets heel speciaals op de proppen: de Mercedes AMG Vision Gran Turismo. Een droomauto die meer dan Bruce Wayne-waardig is. Samen met de filmcrew is deze concept car in elkaar gezet.

Maybach, de nóg exclusievere lijn van Mercedes kwam de afgelopen tijd al met twee ontzettend dikke Vision modellen in de media: de Maybach Vision 6 en Vision 6 Cabriolet. Beide prachtig tot in de puntjes, dus wanneer daar een GT versie op gebaseerd dan weet je dat het een droomauto pur sang is! De Mercedes AMG Vision Gran Turismo zal helaas nooit beschikbaar voor mensen die geen briljante billionaire en superheld zijn.

Mercedes AMG Vision Gran Turismo

Mercedes AMG Vision Gran Turismo

De eerste versie van de nieuwe bolide van Batman debuteerde in het spelletje Gran Turismo. Nu heeft Mercedes de game auto een realiteit gemaakt voor Bruce Wayne. Niemand zegt nee tegen de Bruce toch? Ze hebben de wagen voor Batman’s alter ego zelfs 10 procent groter gemaakt zodat het gewenste interieur erin kon. Daar komt dan hoogstwaarschijnlijk een V8 motor bij met 577pk. Want ook mister Wayne moet op tijd komen voor zijn afspraken.

Justice League’s Mercedes Collectie

Dus wanneer Justice League op 17 november in de bioscoop verschijnt kunnen we genieten van deze bak. Helaas is dat ook de enige plek waar we de wagen zullen zien. Misschien dat de wagen met een beetje geluk geveild gaat worden? Naast Bruce krijgt ook Wonder Woman Gal Gadot een nieuwe Mercedes. De nieuwe E-Class Cabriolet past perfect bij de sexy godin.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OVCjhR7ltJM

Total
2
Share