Huur deze Airbnb met Audi R8

CREDITS: www.carscoops.com

Audi is bezig met iets heel bijzonders. Het autobedrijf heeft namelijk even een huis gebouwd in Death Valley, Amerika. De meest dode en droge woestijn. Het is vrijwel een platteland zonder rotsen en met vooral veel zand. In samenwerking met AirBNB verhuurd Audi er een huis, wat er zeker prima uitziet. Maar nu komt het, de omgeving is een grote oprit voor de nieuwste Audi R8 ter waarde van $162,900. Het huis plus die R8 zijn voor jou, gedurende je verblijf!

https://www.youtube.com/watch?v=M1jM9gTkrOI

Audi-bnb

Je zal twee nachten verblijven in het luxe huisje van Airbnb. De volle dag zal je doorbrengen met professionele rijinstructeurs, die jou een lesje gaan leren. Het is waarschijnlijk de snelste overnachting ooit, in meerdere opzichten. Het ‘dagje’ weg begint op het vliegveld van Las Vegas MCCarram International Airport. Transport naar de accommodatie, waar je de eerste avond zult relaxen onder de sterren, is geregeld. Koken komt er niet bij kijken. Een privéchef maakt namelijk een lekker dinertje voor jou en je gezin, vrienden of kennissen. Na een wel verdiende nachtrust, zal dag twee vooral in het teken staan van stofhappen in de woestijn. Vergezeld met instructeurs zal je gas geven alsof je leven ervan af hangt.

Audi Air8

De Audi R8 V10 Plus, zoals de auto volmondig heet, is voor 50% een raceauto. Zijn motor en chassis zijn namelijk deels van de R8 LMS racecar. Met een krachtige unieke 610PK V10 gaat het wagentje van 0-100 km/u in nog geen 3.2 secondes. V10 is uniek, omdat dit zeker niet veel voorkomt in de wereld van de personenauto’s. De topsnelheid van de wagen bereikt dan ook nog eens een kleine 330 km/u. De R8 is pareltje in het werk van de ontwikkelaars van Audi. Niet alleen de motor is uniek, maar ook het digitale dashboard. Dit werkt met indrukwekkende graphics op een 12,3-inch LCD-scherm. Er zijn verschillende display-instellingen, zodat het instrumentenpaneel aan de eigen wensen is aan te passen. De bediening gaat heel eenvoudig met de knoppen op het stuurwiel. Zo kun blijven sturen en de aandacht houden waar het moet. En ook jij zult zeker de aandacht trekken. Al helemaal met de laser grootlichten die een reikwijdte van 600 meter hebben. Wanneer je harder dan 60km/u gaat schiet de laserspot aan, hierdoor ben je nog beter zichtbaar op hoge snelheid.

Op volle snelheid

Je moet wel net zo snel gaan als de R8 mocht je nog willen boeken. Het huis is namelijk al voor de komende twee jaar volledig volgeboekt. Om deze reden heeft Audi nog extra dagen toegevoeg aan de boekingen. Deze starten elke ochtend om 9 uur vanaf drie dagen geleden en eindigen overmorgen. Vergeet ons niet te bellen als je gaat. Dan gaan we mee om drone-beelden te maken!

audi-r8-v10-desert-blue-side-view-road-cars-vehicle-3545

 

 

Total
0
Share